Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα κλιμάκωση: Το Ισραήλ κινητοποιεί στρατεύματα κοντά στον Λίβανο για πολεμικές ασκήσεις – Επίδειξη δύναμης από τους αλεξιπτωτιστές

Νέα κλιμάκωση: Το Ισραήλ κινητοποιεί στρατεύματα κοντά στον Λίβανο για πολεμικές ασκήσεις – Επίδειξη δύναμης από τους αλεξιπτωτιστές

Ο στρατός δημοσίευσε πλάνα από τις στρατιωτικές του ασκήσεις

Σχετικά Άρθρα

Ο ισραηλινός στρατός έχει αρχίσει να μετακινεί στρατεύματα κοντά στη συνοριακή περιοχή με τον Λίβανο εν μέσω στρατιωτικών ασκήσεων που προσομοιώνουν έναν πόλεμο στη χώρα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Ο στρατός δημοσίευσε πλάνα από τις στρατιωτικές του ασκήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν πιθανό πόλεμο με την οργάνωση Hezbollah.
Μια στρατιωτική δήλωση ανέφερε ότι η 12η Ταξιαρχία Golani πραγματοποίησε άσκηση προσομοίωσης μαχών σε πολύπλοκο έδαφος.
Η 55η Ταξιαρχία Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών του στρατού πραγματοποίησε επίσης στρατιωτική άσκηση που περιελάμβανε διάφορα σενάρια μάχης, συμπεριλαμβανομένης της κίνησης σε επικίνδυνο έδαφος και της προέλασης κατά μήκος μιας «ορεινής διαδρομής», ανέφερε ο στρατός.
Το Channel 12 του Ισραήλ ανέφερε ότι ο στρατός άρχισε να μετακινεί τις δυνάμεις του προς τα βόρεια κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ - Λιβάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης