Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρκετοί νεκροί σε ισραηλινή επίθεση σε συγκέντρωση πολιτών στη Γάζα – Γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι βαριά τραυματισμένοι στα νοσοκομεία

Αρκετοί νεκροί σε ισραηλινή επίθεση σε συγκέντρωση πολιτών στη Γάζα – Γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι βαριά τραυματισμένοι στα νοσοκομεία
11 άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα
Σχετικά Άρθρα
Επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 17 τραυματίστηκαν όταν ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος βομβάρδισε μια συγκέντρωση πολιτών καθώς προσπαθούσαν να επιστρέψουν στη γειτονιά Shujaiya, ανατολικά της πόλης της Γάζας, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν όταν ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος βομβάρδισε ένα πολιτικό όχημα στον καταυλισμό Μαγκάζι στην κεντρική Γάζα.
Οι τρεις σκοτωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μαρτύρων al Aqsa στη γειτονική πόλη Deir Al Balah.
Στις βορειοανατολικές περιοχές του στρατοπέδου Jabalia σημειώθηκαν κατά διαστήματα βομβαρδισμοί πυροβολικού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών πολιτών.
Ιατρικές πηγές στη Γάζα ανέφεραν ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα την Τετάρτη (3/7/2024) ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών πυραύλων και πυροβολικού σε αρκετές περιοχές στη Γάζα, με τη συνεχιζόμενη εισβολή στη συνοικία Shujaiya.

Μαλαισία, Ινδονησία επιβεβαιώνουν εκ νέου την «αταλάντευτη υποστήριξη» προς την Παλαιστίνη

Η Μαλαισία και η Ινδονησία επιβεβαίωσαν την «αταλάντευτη υποστήριξή τους» στην Παλαιστίνη, συμπεριλαμβανομένης της προσπάθειάς της για πλήρη ένταξη στον ΟΗΕ.
Η επανάληψη της υποστήριξης προς την Παλαιστίνη έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού της Μαλαισίας και του επισκεπτόμενου υπουργού Εξωτερικών της Ινδονησίας.
«Η συζήτησή μας αφορούσε το ζήτημα της Παλαιστίνης, με τα δύο έθνη να επιβεβαιώνουν την ακλόνητη υποστήριξή μας για δικαιοσύνη για τον λαό της Γάζας και την αποδοχή της Παλαιστίνης ως πλήρες μέλος των Ηνωμένων Εθνών», δήλωσε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης