Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποστομωτική απάντηση Le Pen στις θεωρίες του Mbappé: Δεν δίνεις ηθικά μαθήματα και οδηγίες στους ψηφοφόρους όταν είσαι δισεκατομμυριούχος

Αποστομωτική απάντηση Le Pen στις θεωρίες του Mbappé: Δεν δίνεις ηθικά μαθήματα και οδηγίες στους ψηφοφόρους όταν είσαι δισεκατομμυριούχος
«Οι Γάλλοι έχουν κουραστεί να τους δίνονται ηθικά μαθήματα και οδηγίες για την ψήφο»
Σχετικά Άρθρα
Άμεση ήταν η απάντηση της Marine Le Pen στο κάλεσμα του Kylian Mbappé κατά της ακροδεξιάς, με την επικεφαλής της Εθνικής Συσπείρωσης να τον συμβουλεύει να αφήσει τα ηθικά διδάγματα στους ψηφοφόρους -ενόψει των εκλογών της Κυριακής 7/7- όταν ο ίδιος έχει άλλη τσέπη από το μέσο πολίτη.
«Οι Γάλλοι έχουν κουραστεί να τους δίνονται ηθικά μαθήματα και οδηγίες για την ψήφο». «Ειδικά όταν είναι εκατομμυριούχοι ή και δισεκατομμυριούχοι που ζουν στο εξωτερικό» που απευθύνονται σε αυτούς που κερδίζουν 1.300, 1.400 ευρώ το μήνα», δήλωσε η Marine Le Pen στο CNN, σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξης στα κοινωνικά δίκτυα.
«Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν την τύχη να ζουν καλά, ακόμη και να προστατεύονται από την ανασφάλεια, τη φτώχεια, την ανεργία… θεωρώ ότι πρέπει να διατηρούν μια μορφή αποστασιοποίησης», σημείωσε.
Βέβαια, παραδέχτηκε ότι ο Kylian Mbappé είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αν και η ίδια δεν δηλώνει οπαδός του αθλήματος.
Ωστόσο, «αυτή η τάση για ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές να έρχονται και να πουν στους Γάλλους τι πρέπει να ψηφίσουν, αρχίζει να γίνεται πολύ άσχημα αισθητή στη χώρα μας», πρόσθεσε η μεγάλη νικήτρια των γαλλικών εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης