Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημόσια παρέμβαση Melania Trump: Ο δράστης που πυροβόλησε τον σύζυγό μου είναι ένα τέρας

Δημόσια παρέμβαση Melania Trump: Ο δράστης που πυροβόλησε τον σύζυγό μου είναι ένα τέρας
Ένα τέρας που αναγνώριζε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να σβήσει το πάθος του Donald, τονίζει η πρώην Κυρία
Η Melania Trump, σύζυγος του Donald Trump, παρενέβη δημόσια στον απόηχο της δολοφονικής απόπειρας κατά του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι είναι «ευγνώμων στους γενναίους» αξιωματικούς «που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν» τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.
Όταν είδα εκείνη τη βίαιη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, Donald , συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Barron ήταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής», τόνισε η πρώην πρώτη Κυρία, εκφράζοντας τα «ειλικρινή της συλλυπητήρια» στις οικογένειες των θυμάτων από τους πυροβολισμούς.
«Ένα τέρας που αναγνώριζε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να σβήσει το πάθος του Donald – το γέλιο, την εφευρετικότητά του, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του. Οι βασικές πτυχές της ζωής του συζύγου μου – η ανθρώπινη πλευρά του – θάφτηκαν κάτω από την πολιτική μηχανή. Ο Donald, ο γενναιόδωρος και περιποιητικός άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί στις καλύτερες και στις χειρότερες εποχές», κατέληξε στο δημόσιο ανακοινωθέν της η Melania Trump.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης