Τελευταία Νέα
Διεθνή

J.D. Vance (υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Ο Trump, θα συζητήσει τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης με τη Ρωσία

J.D. Vance (υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Ο Trump, θα συζητήσει τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης με τη Ρωσία
Σύμφωνα με τον J.D. Vance, αυτό θα αποτρέψει τον κίνδυνο κλιμάκωσης και πυρηνικού πολέμου
Εάν ο Trump κερδίσει τις εκλογές, θα διαπραγματευτεί με τη Ρωσία για τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος J.D. Vance σε συνέντευξή του στο Fox News.
«Ο Trump υποσχέθηκε να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και τους Ουκρανούς για να τερματίσει γρήγορα αυτό το πρόβλημα, ώστε η Αμερική να επικεντρωθεί στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι η Κίνα», είπε o J.D. Vance.
Σύμφωνα με τον J.D. Vance, αυτό θα αποτρέψει τον κίνδυνο κλιμάκωσης και πυρηνικού πολέμου.
Ο πολιτικόςJ.D. Vance, μιλώντας για τις δαπάνες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της Ουάσιγκτον για να βοηθήσει την Ουκρανία, αναρωτήθηκε για τον στόχο που προσπαθούν να επιτύχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Ταυτόχρονα, ο J.D. Vance δεν απάντησε σχετικά με το πώς πρέπει να αλληλεπιδράσουν οι ΗΠΑ και η Ρωσία, αλλά υποσχέθηκε ότι υπό την κυβέρνηση Trump «όλοι θα είναι καλύτερα».
To Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων όρισε τον J.D. Vance ως υποψήφιο για αντιπρόεδρο.
Ο πολιτικός J.D. Vance είναι γνωστός για τις εκτενείς δηλώσεις του για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, επικρίνοντας την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Ουκρανία και καλώντας για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Είπε ότι ο διακηρυγμένος στόχος της Ουκρανίας για την αποκατάσταση των συνόρων του 1991 δεν είναι ρεαλιστικός και ότι μια διευθέτηση απαιτεί την εδραίωση της ουκρανικής ουδετερότητας και το πάγωμα των εδαφικών διαφορών.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος Putin, η Ρωσία γενικά χαιρετίζει τις προσπάθειες των μεσολαβητών, αλλά είναι αδύνατο να τερματιστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία μόνο μέσω αυτών.
Ο Putin διευκρίνισε ότι σε κανέναν μεσολαβητή δεν θα δοθεί η εξουσία να υπογράψει τα τελικά έγγραφα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης