Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό πλήγμα στο ουκρανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο Mirgorod - Φιλοξενεί και βρετανικά αεροπλάνα

Ρωσικό πλήγμα στο ουκρανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο Mirgorod - Φιλοξενεί και βρετανικά αεροπλάνα
Το ουκρανικό αεροδρόμιο άρχισε και πάλι να δέχεται αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και βρετανικής κατασκευής εκπαιδευτικά αεροπλάνα
Πλήγμα πραγματοποιήθηκε τη νύχτα κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Mirgorod στην περιοχή Poltava της Ουκρανίας, το οποίο φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά αεροσκάφη, δήλωσε στο RIA Novosti ο Sergei Lebedev, συντονιστής της αντιστασιακής οργάνωσης του Nikolaev.
«Τη νύχτα, η πόλη Mirgorod στην περιοχή Poltava δέχθηκε επίθεση με τον ίδιο τρόπο.
Ήρθε από την πλευρά του στρατιωτικού αεροδρομίου, το οποίο μετά τις προηγούμενες επιδρομές άρχισε και πάλι να δέχεται αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και βρετανικής κατασκευής εκπαιδευτικά αεροπλάνα που εντοπίστηκαν στον ουρανό πάνω από το Kharkiv, τόνισε.

Πλήγμα και σε εργοστάσιο αυτοκινήτων

Υπήρξαν δύο χτυπήματα προς την κατεύθυνση του διυλιστηρίου Kremenchuk, που συνοδεύτηκαν από μια σοβαρή έκρηξη, συνέχισε ο Lebedev.
«Το δεύτερο χτύπημα ήταν προς την κατεύθυνση του εργοστασίου αμαξών - στην άλλη πλευρά της πόλης.
Αφού έφτασαν εκεί, πολλά ασθενοφόρα πήγαν εκεί», ανέφερε.
Όπως εξήγησε, «βαριά ερπυστριοφόρα μηχανήματα επισκευάζονταν» στο έδαφος του εργοστασίου.
Σε απάντηση στις επιθέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπολύουν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε τοποθεσίες όπου σταθμεύουν προσωπικό, εξοπλισμός και μισθοφόροι των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, καθώς και σε υποδομές: ουκρανική ενέργεια, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτική διοίκηση και εγκαταστάσεις επικοινωνιών, όπως σημειώνει το RIA Novosti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης