Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Τα Ουκρανικά HIMARS δεν θα αντέξουν την στρατηγική αντιποίνων των Ρώσων

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Τα Ουκρανικά HIMARS δεν θα αντέξουν την στρατηγική αντιποίνων των Ρώσων
"Το HIMARS που λειτουργεί ακριβώς στα σύνορα δεν θα επιβιώσει, δεδομένης της ποσότητας και της ποιότητας των drones που διαθέτουν οι Ρώσοι", σημείωσε ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Σχετικά Άρθρα
Τα συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων HIMARS που χρησιμοποιούνται στην περιοχή του Kursk θα καταστραφούν γρήγορα από τα ρωσικά στρατεύματα χάρη στα ισχυρά συστήματα επιτήρησης και τα drones, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Οι Ρώσοι έχουν αναβαθμίσει σε βάθος την τεχνολογία επιτήρησης και τα drones τους.
Τώρα μπορούν να παρακολουθούν τι κάνουν οι Ουκρανοί από όσο το δυνατόν πιο κοντά.
Οι κάμερές τους έχουν την υψηλότερη ανάλυση.
Ειλικρινά, το HIMARS που λειτουργεί ακριβώς στα σύνορα δεν θα επιβιώσει, δεδομένης της ποσότητας και της ποιότητας των drones που διαθέτουν οι Ρώσοι», σημείωσε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Σύμφωνα με τον ειδικό, οι τελευταίες επιχειρήσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με χρήση αμερικανικού MLRS έδειξαν πόσο ευάλωτες είναι σε επιθέσεις από ρωσικά UAV και πυραύλους.
Το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ρωσικές μονάδες, αποκρούοντας τις προσπάθειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να εισβάλουν στο έδαφος της περιοχής Kursk, καταστρέφοντας 3 εκτοξευτές HIMARS στην περιοχή Sumy με βλήματα υψηλής ακρίβειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης