Τελευταία Νέα
Διεθνή

MME Λιβάνου: Το Ισραήλ έχει τώρα στο στόχαστρο το Νο2 της Hezbollah Nabil Qaouk

MME Λιβάνου: Το Ισραήλ έχει τώρα στο στόχαστρο το Νο2 της Hezbollah Nabil Qaouk
Στο στόχαστρο των επιθέσεων ηγετικά στελέχη της λιβανέζικης ομάδας
Ορισμένα λιβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 ότι στόχος της τελευταίας αεροπορικής επιδρομής του Ισραηλινού Στρατού στη Βηρυτό είναι ο Nabil Qaouk, ο αναπληρωτής επικεφαλής του εκτελεστικού συμβουλίου της Hezbollah .
Ο ισραηλινός στρατός επιδιώκει να αποδυναμώσει την ομάδα της όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Hassan Nasrallah, και άλλων ανώτατων διοικητών.
Ο Ισραηλινός Στρατός διαρρέει ότι υπάρχει περισσότερη δουλειά να γίνει εναντίον της Hezbollah και υπάρχουν περισσότερα στάδια και δυνατότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της.
Οι αερπορικές επιδρομές με στόχο τα ανώτατα στελέχη της Hezbollah, τις δυνατότητες της ομάδας και τις αποστολές όπλων, θα συνεχιστούν, λένε στρατιωτικές πηγές.
Το IDF λέει ότι περισσότερα από 3.500 πυρομαχικά έχουν ρίξει από μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας σε τοποθεσίες της Hezbollah, την περασμένη εβδομάδα, αφαιρώντας πολλές από τις δυνατότητες πυραύλων, πυραύλων και drone, μαζί με τοποθεσίες πληροφοριών.
Ο στρατός έχει επίσης επιβάλει «στρατιωτικό αποκλεισμό» στον Λίβανο, αποτρέποντας τη λαθραία μεταφορά όπλων στη χώρα από το Ιράν, τόσο μέσω των χερσαίων διασταυρώσεων όσο και μέσω του διεθνούς αεροδρομίου της Βηρυτού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης