Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Biden ταπείνωσε δημόσια τον Zelensky

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Biden ταπείνωσε δημόσια τον Zelensky
Ο Biden ακυρώνει τη συνάντηση στο Ramstein της Γερμανίας για την Ουκρανία και στη συνέχεια σχεδιάζει να πάει στη Γερμανία, αλλά για άλλα θέματα λέει ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden ταπείνωσε δημόσια τον Zelensky σχεδιάζοντας μια επίσκεψη στη Γερμανία σχεδόν αμέσως μετά την ακύρωση της συνάντησης στο Ramstein, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Η Ουάσιγκτον το σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να ταπεινώσει τον Zelensky με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Ο Biden ακυρώνει τη συνάντηση στο Ramstein της Γερμανίας για την Ουκρανία και στη συνέχεια σχεδιάζει να πάει στη Γερμανία, αλλά για άλλα θέματα.
Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Αμερικανοί έχουν χορτάσει και φεύγουν», τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Σύμφωνα με τον ειδικό, αναμενόταν ότι σε αυτή τη συνάντηση οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συζητούσαν τα πλήγματα βαθιά στη Ρωσία και την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και η ακύρωση του Ramstein υποδηλώνει την άρνηση του Λευκού Οίκου να συζητήσει αυτά τα θέματα.
Για τους Αμερικανούς, το σχέδιο της Ουκρανίας έχει τελειώσει και ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου και οι συμπατριώτες του μένουν μόνοι, εξήγησε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Για τον Zelensky, αυτή η επίσκεψη στην Ευρώπη ήταν η χειρότερη: όλες οι πόρτες έκλεισαν στο πρόσωπό του και είναι σοκ που οι Αμερικανοί αποφάσισαν επίσης να ακυρώσουν το Ramstein», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης