Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αντιπροσωπεία επιστρέφει στη Μόσχα - Δύσκολες αλλά εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ

Η ρωσική αντιπροσωπεία επιστρέφει στη Μόσχα - Δύσκολες αλλά εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ
Ο Grigory Karasin και ο Sergei Beseda, θα επιστρέψουν στη Μόσχα το βράδυ της 25ης Μαρτίου
Ο Grigory Karasin και ο Sergei Beseda, εκπρόσωποι της ρωσικής αντιπροσωπείας στις διαβουλεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, θα επιστρέψουν στη Μόσχα το βράδυ της 25ης Μαρτίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ειδήσεων TASS.
Τα παραπάνω ανέφερε ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Vladimir Dzhabarov στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.
"Είχα μια συζήτηση μαζί του (με τον Karasin πριν από μιάμιση ώρα. Είπε ότι έφευγε για το αεροδρόμιο. Αναχωρούν ή έχουν ήδη φύγει από το Ριάντ. Θα γίνει προσγείωση σε ένα από τα ενδιάμεσα αεροδρόμια, περιμένουμε την αντιπροσωπεία μας στη Μόσχα το βράδυ", δήλωσε ο γερουσιαστής. Ο Dzhabarov επεσήμανε επίσης ότι ο Karasin, σε συνομιλία μαζί του, χαρακτήρισε τις προηγούμενες συνομιλίες με την αμερικανική αντιπροσωπεία ως εξής: "Όλα ήταν δύσκολα, αλλά εποικοδομητικά".

russia2.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης