Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα από στενό συνεργάτη του Putin: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί, μέχρι να διαλυθούν οι δυνάμεις της παγκοσμοποίησης σε ΗΠΑ – ΕΕ

Βόμβα από στενό συνεργάτη του Putin: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί, μέχρι να διαλυθούν οι δυνάμεις της παγκοσμοποίησης σε ΗΠΑ – ΕΕ
«Ο Putin είναι έτοιμος να συναντήσει τον Trump, χωρίς τον Zelensky» σημειώνει ο Alexander Dugin φιλόσοφος και συνεργάτης του Ρώσου ηγέτη

Τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έθεσε η Ρωσία στην έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης προανήγγειλε ο στενός συνεργάτης και μέντορας του Vladimir Putin, Alexander Dugin.
Με μία τοποθέτηση – ποταμό ο Dugin εξαπολύει σκληρή επίθεση στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης σε ΗΠΑ - ΕΕ ενώ προβλέπει ότι θα στηθούν νέες παγίδες στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump.
Επίσης ξεκαθαρίζει πως δεν είναι στις προθέσεις του Putin να συναντηθεί ποτέ με τον σφετεριστή πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky.
O φιλόσοφος – αναλυτής ασκεί δριμεία κριτική στον ειδικό απεσταλμένο του Trump για την Ουκρανία, Keith Kellogg και καλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τον αποπέμψει.
Σκληρή κριτική ασκεί και στην ΕΕ, την οποία χαρακτηρίζει το τελευταίο φρούριο της παγκοσμιοποίησης.

Η τοποθέτηση Dugin:


Ο Kellogg μιλάει με τη Ρωσία με λάθος γλώσσα.
Μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον Trump.
Είναι καλύτερα να τον αποπέμψουν. Δεν είναι διπλωματία. Είναι σαμποτάζ της ειρήνης.
Οι ΗΠΑ δεν βοήθησαν καθόλου την Ινδία τη στιγμή του πραγματικού προβλήματος.
Οι ΗΠΑ απλώς συμβούλευσαν να σταματήσει η σύγκρουση. Τι σύμμαχος!
Οι ηγέτες της ΕΕ είναι ηλίθιοι και ναρκομανείς.
Ο Spengler είχε δίκιο, η παρακμή της Ευρώπης είναι αυταπόδεικτη. Τρεις αξιοθρήνητοι κλόουν (Macron, Starmer, Merz). Είναι ντροπή.
Ο Putin είναι έτοιμος να συναντήσει τον Trump. Χωρίς τον Zelensky.
Ο Zelensky είναι ένας τρομοκράτης κλόουν φτιαγμένος από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που τον ορίζουν.
Ο Trump είναι κυρίαρχος, είναι αφέντης.
Σοβαρές συνομιλίες γίνονται μεταξύ των αφεντάδων.
Οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης είναι εχθροί του Trump.
Δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω τους. Επιμένουν.
Και στήνουν νέες παγίδες.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν μπορεί να σταματήσει μέχρι να διαλυθεί πλήρως η δύναμη της παγκοσμιοποίησης στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.
Μόνο τότε μπορούμε να επιτύχουμε κάποια θετικά αποτελέσματα.
Όχι νωρίτερα. Οι εθνικές λαϊκές δυνάμεις στην ΕΕ είναι ως επί το πλείστον τόσο υπέρ του Trump όσο και υπέρ του Putin.
Έτσι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία σε αυτό το θέατρο πολέμου.
Η ΕΕ είναι το τελευταίο φρούριο της παγκοσμιοποίησης.
Και το ναζιστικό καθεστώς του Zelensky είναι το πιο ριζοσπαστικό κομμάτι της. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό.
Ο Trump θέλει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Έχει καλή θέληση.
Αλλά δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση.
Αυτή η σύγκρουση είναι το μέρος της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων και ιδεολογιών που αλλάζει τώρα. Πολύ γρήγορα.
Αμφιβάλλω αν μπορεί να σταματήσει σύντομα.
Αύριο θα δούμε.
Αλλά είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα το κάνουμε.

Δεν πάει ο Putin στην Τουρκία

Νωρίτερα ο Dugin χαρακτήρισε εξαίρετη τη ρωσική αντιπροσωπεία, που θα συμμετάσχει στις συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αποφάσισε ποιος θα εκπροσωπήσει τη ρωσική πλευρά στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη.
Η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί σε επίπεδο υφυπουργών, γεγονός ενδεικτικό των χαμηλών προσδοκιών που υπάρχουν για τη συνάντηση.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Vladimir Medinsky.
Συμμετέχουν επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών Mikhail Galuzin , ο Αρχηγός της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Igor Kostyukov και ο υφυπουργός Άμυνας Alexander Fomin.
Οι Zorin, Podobreevskaya, Polischuk και Shevtsov θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη ως εμπειρογνώμονες από τη ρωσική πλευρά.
Οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον διάλογο που διακόπηκε το 2022 με πρωτοβουλία του Κιέβου και με την υποκίνηση της Δύσης, τονίζει η ρωσική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης