Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ομάν: Με οικονομικά κριτήρια οι αποφάσεις του OPEC+ για την παραγωγή

Ομάν: Με οικονομικά κριτήρια οι αποφάσεις του OPEC+ για την παραγωγή

Ο γενικός γραμματέας του OPEC+ Haitham al-Ghais δήλωσε την Κυριακή 16/10 ότι «η αγορά πετρελαίου διανύει ένα στάδιο μεγάλων διακυμάνσεων»

Σχετικά Άρθρα
Οι αποφάσεις του OPEC+ λαμβάνονται με βάση καθαρά οικονομικά κριτήρια και εξαρτώνται από τις συνθήκες προσφορές και ζήτησης στην αγορά στο συγκεκριμένο χρόνο, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Ενέργειας του Ομάν, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022
Η απόφαση μείωσης της παραγωγής του OPEC+ ήταν σημαντική και απαραίτητη για να καθησυχάσει την αγορά και να στηρίξει τη σταθερότητα, πρόσθεσε το υπουργείο.
Μεγάλες διακυμάνσεις
Ο γενικός γραμματέας του OPEC+ Haitham al-Ghaisδήλωσε την Κυριακή 16/10 ότι «η αγορά πετρελαίου διανύει ένα στάδιο μεγάλων διακυμάνσεων».
Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αλγερία, ο ισχυρός άνδρας του καρτέλ επεσήμανε πως ότι στόχος του ΟPEC+ και των παραγωγών εκτός του οργανισμού είναι να διατηρήσουν τη σταθερότητα της αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2022, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Αραβικών Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών (OAPEC) δήλωσε ότι η απόφαση του ΟPEC+ να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου είναι σωστή και λήφθηκε την κατάλληλη στιγμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης