Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Αμετάβλητες οι χρεώσεις του ρεύματος της ΔΕΗ για τον Ιούλιο

Αμετάβλητες οι χρεώσεις του ρεύματος της ΔΕΗ για τον Ιούλιο
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τον Ιούνιο είχε δοθεί επιδότηση (1,5 λεπτό ανά κιλοβατώρα), με συνέπεια η τελική επιβάρυνση των καταναλωτών να είναι μικρότερη
Αμετάβλητη παραμένει η χρέωση στο τιμολόγιο Γ1 της ΔΕΗ για τον Ιούλιο, το οποίο όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η επιχείρηση, διαμορφώνεται για τον επόμενο μήνα στα 15,5 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης. Για τις μεγαλύτερες καταναλώσεις, η χρέωση θα είναι και πάλι 16,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τον Ιούνιο είχε δοθεί επιδότηση (1,5 λεπτό ανά κιλοβατώρα), με συνέπεια η τελική επιβάρυνση των καταναλωτών να είναι μικρότερη.
Έτσι, οι πελάτες της επιχείρησης στο τιμολόγιο Γ1 κατέβαλαν 14 λεπτά ανά κιλοβατώρα, για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης και 15,2 λεπτά ανά kWh για τις μεγαλύτερες καταναλώσεις.
Αποφάσεις για το αν θα υπάρξει και τον Ιούλιο κρατική ενίσχυση (στα τιμολόγια ρεύματος όλων των προμηθευτών) αναμένεται να πάρει η επόμενη κυβέρνηση.
Ίδιες θα είναι οι χρεώσεις και στο νέο πρόγραμμα της εταιρείας, ΔΕΗ myHome 4All, με 15 λεπτά ανά κιλοβατώρα για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης και 20,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα για τις υψηλότερες καταναλώσεις.
Και πάλι, λόγω της επιδότησης οι τελικές τιμές ήταν μικρότερες, στα 13,5 και 19,1 λεπτά ανά kWh αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης