Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας υποδέχεται την παγκόσμια βιομηχανία του LNG στο 23ο World LNG Summit & Awards

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας υποδέχεται την παγκόσμια βιομηχανία του LNG στο 23ο World LNG Summit & Awards
Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αναδεικνύεται ως κορυφαίος συνεργάτης στον τομέα του LNG

Την κορυφαία συνάντηση της παγκόσμιας βιομηχανίας LNG,  World LNG Summit & Awards 2023, συνδιοργανώνει φέτος με τον ΔΕΣΦΑ η ΔΕΠΑ Εμπορίας, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως ηγέτης στον χώρο του υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Η διοργάνωση αυτή, που  τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο GRAND HYATT, από τις 28 Νοεμβρίου έως και  την 1η  Δεκεμβρίου 2023.
Η παρουσία της ΔΕΠΑ Εμπορίας στην εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της, αλλά και  ο νευραλγικός της ρόλος ως Co-host  του συνεδρίου, συμβάλουν στην  ανάδειξη της  ως κομβικό συνεργάτη στον τομέα του LNG, ενδυναμώνοντας τη θέση της στον ενεργειακό χάρτη. Παράλληλα, μέσω αυτής  της πρωτοβουλίας, η εταιρία αποδεικνύει πως υποστηρίζει έμπρακτα τους στόχους του συνεδρίου για προώθηση της συνεργασίας στον τομέα του LNG.
Συγκεντρώνοντας τους παγκόσμιους πρωταγωνιστές του κλάδου, το φετινό World LNG Summit & Awards θα καθορίσει τον κρίσιμο ρόλο που θα διαδραματίσουν το LNG και το φυσικό αέριο στην παροχή ενεργειακής ασφάλειας, οικονομικής σταθερότητας καθώς και στη συνεχιζόμενη διαδικασία απανθρακοποίησης του ενεργειακού μίγματος.
Η ατζέντα θα καλύψει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας του LNG σε αυτό το κρίσιμο στάδιο της εξέλιξής του, με συζητήσεις που αφορούν την αύξηση της ζήτησης στην Ασία, τις συνθήκες και τις προοπτικές για την Ευρώπη αλλά και τον ρόλο και την πορεία  της Ελληνικής ναυτιλίας  στη στρατηγική αγορά του LNG.
Το 23ο World LNG Summit & Awards θα συγκεντρώσει περισσότερους από 500 συμμετέχοντες και 95 ομιλητές από 45 χώρες και θα περιλαμβάνει ομιλίες, τρία πλήρως διαπιστευμένα CPD Masterclasses, συνεδρίες δικτύωσης,  επίσκεψη στον τερματικό σταθμό LNG της Ρεβυθούσας καθώς και τη βραδιά απονομής των World LNG Awards 2023.
Ο  Διευθύνων Σύμβουλος  της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε στο  23ο World LNG Summit & Awards, το όποιο πραγματοποιείται και φέτος στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας την  αυξανόμενη  σημασία  του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στο μελλοντικό ενεργειακό τοπίο, αλλά και τον κομβικό ρόλο της χώρας μας στην αξιοποίησή του για την ενεργειακή ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής. Προσδοκούμε ότι στο συνέδριο θα διεξαχθούν εποικοδομητικές συζητήσεις και θα καλλιεργηθούν νέες συνεργασίες ενώ από την πλευρά μας θα μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας στην αγορά του LNG. Ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κλάδο, η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της καινοτομίας και της βιωσιμότητας και βέβαια, στη διασφάλιση της αξιόπιστης προμήθειας LNG».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης