Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Σδούκου: Στόχος μας η πράσινη μετάβαση της Ρόδου μέχρι το 2030 - Aπό τον προϋπολογισμό η κάλυψη του ελλείμματος των ΥΚΩ

Σδούκου: Στόχος μας η πράσινη μετάβαση της Ρόδου μέχρι το 2030 - Aπό τον προϋπολογισμό η κάλυψη του ελλείμματος των ΥΚΩ
Ανακοινώθηκαν τρία σημαντικά έργα που όταν ολοκληρωθούν θα έχουν ορατό αποτύπωμα για το κλίμα, την οικονομία αλλά και την ενεργειακή ασφάλεια του νησιού.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (28/3) η παρουσίαση του προγράμματος «The Rhodes Co-Lab» από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την TUI.
Μεταξύ άλλων ομιλητών, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο υπουργός και η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και η υπουργός Τουρισμού.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για πράσινη μετάβαση της Ρόδου, εάν αυτή δεν διασυνδεθεί με την ηπειρωτική Ελλάδα, δήλωσε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου κατά την παρουσίαση του project.
«Συμμετείχα χθες στην παρουσίαση του έργου Rhodes Co-Lab, που στοχεύει στον μετασχηματισμό της Ρόδου σε έναν πράσινο και βιώσιμο τουριστικό προορισμό έως το 2030. Πρόκειται για ένα καινοτόμο και ολιστικό project, εστιασμένο σε τρεις πυλώνες: Περιβάλλον και Ενέργεια, Τουρισμός και Κοινωνία και Πολιτισμός» δήλωσε μετά την παρουσίαση η υφυπουργός.
Ειδικά για την ενέργεια, ανακοινώθηκαν τρία σημαντικά έργα που όταν ολοκληρωθούν θα έχουν ορατό αποτύπωμα για το κλίμα, την οικονομία αλλά και την ενεργειακή ασφάλεια του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο WorldEnergyNewshttps://www.worldenergynews.gr/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης