Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» για την Profile

tags :
Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» για την Profile
Η νέα διάκριση ενδυναμώνει τις προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη καινοτομικών συστημάτων και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών
Με το βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2013» διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τους αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» η εταιρεία Profile.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου, στο BLE Pavillon.
Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η βράβευσή της για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί επιβεβαίωση των ενεργειών που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών λογισμικού, για την κάλυψη των απαιτήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα.
Η νέα διάκριση, επισημαίνεται, έρχεται να ενδυναμώσει τις προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη καινοτομικών συστημάτων και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η ανάπτυξη της λύσης IMSplus Mobility η οποία επιτρέπει στον σύγχρονο επενδυτή (ιδιώτη ή επαγγελματία) τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου του από την κινητή του συσκευή, απολαμβάνοντας μοντέρνα και πλούσια λειτουργικότητα.
Παράλληλα, η εταιρεία ανέπτυξε και πρωτοποριακή λύση για το νέο θεσμό του Peer-to-Peer Lending, ως μέρος της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε σημαντικά.
Η λύση Peer-to-Peer Lending απολαμβάνει ήδη ιδιαίτερα θετικής αποδοχής στη νέα τραπεζική πραγματικότητα με εν εξελίξει υλοποίηση για αγορά του εξωτερικού, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρους online πλατφόρμας επενδύσεων και χρηματοδοτικών συναλλαγών.
Αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τις καινοτομικές λειτουργίες των προϊόντων της, η Profile συνεχίζει δυναμικά την επέκταση της σε αγορές του εξωτερικού, δημιουργώντας νέα γραφεία και αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σημαντικών έργων, που ενδυναμώνουν περαιτέρω την παρουσία της στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη.
Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία διεξήχθη στο αναγνωστικό κοινό των καταξιωμένων ειδικών εκδόσεων «ΧΡΗΜΑ» και «ΧΡΗΜΑ WEEK», με στόχο τη βράβευση εταιρειών που ξεχωρίζουν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας. Οι αναγνώστες ψήφισαν online στην ιστοσελίδα www.hrima.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης