Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

O Π. Χριστοδούλου στις επιχειρήσεις Μαρινάκη - Aναλαμβάνει CEO στην Capital Product Partners - Πλήρης επιβεβαίωση του bankingnews

O Π. Χριστοδούλου στις επιχειρήσεις Μαρινάκη - Aναλαμβάνει  CEO στην Capital Product Partners - Πλήρης επιβεβαίωση του bankingnews
Το www.bankingnews.gr έχει ήδη αναφέρει από τις 24 Ιουλίου πως ο Π. Χριστοδούλου βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Β. Μαρινάκη
Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Capital Product Partners, συμφερόντων Μαρινάκη, αναλαμβάνει ο Π. Χριστοδούλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του www.bankingnews.gr.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Capital Product Partners ανακοινώνει πως ο Π. Χριστοδούλου αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής (Chief Financial Officer).
Ο Π. Χριστοδούλου αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.
Ο Π. Χριστοδούλου θα διαδεχθεί τον Ι. Λαζαρίδη που υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής από το 2007, έτος ίδρυσης της εταιρείας.
Ο διορισμός του Π. Χριστοδούλου έχει εγκριθεί ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο.
«Αποτελεί μεγάλη τιμή να ενταχθώ στην Capital Product Partners, μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ναυτιλιακή εταιρεία. Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτατα στελέχη της εταιρείας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες», αναφέρει σε δήλωσή του ο Π. Χριστοδούλου.
«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Π. Χριστοδούλου, ένας από τους πιο έμπειρους τραπεζίτες της Ελλάδας, με γνώση των αγορών, εντάσσεται στο δυναμικό μας. Η πορεία του σε μεγάλες εισηγμένες εταιρείες τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετική. Ως αναπληρωτής CEO μιας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με κορυφαίους διεθνείς και αμερικανούς επενδυτές», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Capital Product Partners, Β. Μαρινάκης.

Tι έχει αναφέρει το www.bankingnews.gr ήδη από τις 24/7:
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αντί να πάει στο Third Point μάλλον κλείνει συμφωνία με τον Β. Μαρινάκη
Ο Πέτρος Χριστοδούλου, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, με προοπτική να αναλάβει σημαίνουσα θέση στο αμερικανικό fund Third Point… τελικώς φαίνεται να κατευθύνεται στον όμιλο Μαρινάκη.
Ωστόσο, φαντάζει παράξενο πως ο Π. Χριστοδούλου σε αυτή την περίεργη περίοδο για τον όμιλο Μαρινάκη συζητά και εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει σημαίνουσα θέση στον όμιλο του εφοπλιστή – επιχειρηματία.
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο πίσω από αυτή την....ιδιαίτερη μεταγραφή.....

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης