Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το εξώδικο της εταιρίας Άνωσης στο bankingnews και το εξώδικο της ABC Factors…που αναιρεί τις αιτιάσεις της Άνωσης

tags :
Το εξώδικο της εταιρίας Άνωσης στο bankingnews και το εξώδικο της ABC Factors…που αναιρεί τις αιτιάσεις της Άνωσης
Το εξώδικο της ABC Factors προς την Τηλέτυπος είναι ξεκάθαρο...και "απαντάει" στο εξώδικο της Άνωσης προς το bankingnews
Λάβαμε από την εταιρία Άνωση του ομίλου Μπόμπολα εξώδικη πρόσκληση με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμά του bankingnews και κάνει λόγο για κακόπιστη δυσφημιστική και αντίθετη προς τις συναλλακτικές υποχρεώσεις του τύπου συμπεριφορά μας.
Ξεπερνούμε το γεγονός ότι ένα μέσο ενημέρωσης στρέφεται κατά ενός άλλου με αφορισμούς και απειλές δικαστικών προσφυγών και  δημοσιεύουμε αυτούσια την εξώδικη πρόσκληση που μας απέστειλε.
Ταυτόχρονα όμως ως οφείλουμε παρουσιάζουμε το εξώδικο της ABC Factors προς την Τηλέτυπος (Mega Channel) καλώντας κάθε καλόπιστο αναγνώστη να μελετήσει προσεκτικά και τα δύο κείμενα και να διαπιστώσει αν και κατά πόσο ισχύουν οι διαψεύσεις της Άνωσης.
Επίσης θέλουμε να καλέσουμε την Άνωση που κόπτεται για τη διαφάνεια την αλήθεια και τις συναλλακτικές υποχρεώσεις του τύπου να δώσει η ίδια στη δημοσιότητα την από 18-12-2015 εξώδικη δήλωση της Άνωσης προς το Mega η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου των επιθετικών κινήσεων της ABC Factors προς το Μεγάλο Κανάλι.

Το εξώδικο της εταιρίας Άνωση στο bankingnews


To εξώδικo της εταιρίας ABC Factors κατά της Τηλέτυπος.
"Οι καλά πληροφορημένες πηγές" είναι ένα εξώδικο της ABC Factors προς την Τηλέτυπος κύριοι της Άνωσης 






www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης