Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα μικρή παράταση έδωσαν στο Mega οι τράπεζες - Δεν συνεδρίασε ούτε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο

Νέα μικρή παράταση έδωσαν στο Mega οι τράπεζες - Δεν συνεδρίασε ούτε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο
Σήμερα (20/4) υπήρξε συνάντηση των επενδυτών που εκπροσωπεί ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν το business plan για την επιβίωση του σταθμού
Περιπλέκεται η κατάσταση στο Mega καθώς ούτε το ΔΣ συνεδρίασε σήμερα ώστε οι μέτοχοι να αποφασίσουν αν θα προκαταβάλλουν κεφάλαια όπως τους έχουν ζητήσει οι τράπεζες ούτε απεστάλη δήλωση προθέσεων προς τις τράπεζες μέχρι πριν από λίγη ώρα.
Την ίδια στιγμή συγκεχυμένη είναι η εικόνα για τη στάση των τραπεζών καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες έδωσαν παράταση έως και τη Μεγάλη Πέμπτη προκειμένου οι επενδυτές να προχωρήσουν στην προκαταβολή κεφαλαίου εν όψει αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα (20/4) υπήρξε συνάντηση των επενδυτών που εκπροσωπεί ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος προκειμένου να συζητήσουν το business plan για την επιβίωση του σταθμού.
Ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει ενημέρωση του καναλιού και κατ' επέκταση των τραπεζών για το αν υπάρχει πρόθεση προκαταβολής έναντι μελλοντικής αύξησης κεφαλαίου από το συγκεκριμένο επενδυτικό σχήμα το οποίο έχει εκφράσει πρόθεση επένδυσης της τάξεως των 15 εκατ. Ευρώ.
Εν τω μεταξύ σε ενημέρωση που έκανε προς το προσωπικό ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Μανώλης Καψής δήλωσε αισιόδοξος και ζήτησε να κάνουν υπομονή δύο εβδομάδων χωρίς να παράσχει άλλες διευκρινίσεις.
Σε ερωτήσεις για το αν θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί.
Την κατάσταση που επικρατεί στο σταθμό θα συζητήσουν αύριο (21/4) το μεσημέρι οι εργαζόμενοι προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης