Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η πρώτη καθυστέρηση στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες - Βραχυκύκλωμα από τα συμπληρωματικά έγγραφα

Η πρώτη καθυστέρηση στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες - Βραχυκύκλωμα από τα συμπληρωματικά έγγραφα
Ποιοι υποψήφιοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο
Βραχυκύκλωμα προκλήθηκε στη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς ζητήθηκαν διευκρινίσεις και συμπληρωματικά στοιχεία από 10 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό τα οποία δημιουργούν αυξημένο όγκο εργασίας στον οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους χρόνους που έχουν ανακοινωθεί η Grant Thornton.
Έτσι δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αύριο όπως είχε προγραμματιστεί η λίστα με τους υποψηφίους που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στην επόμενη φάση αυτή της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.
Την ίδια στιγμή οι διαγωνιζόμενοι πάντως αφού έλαβαν γνώση του περιεχομένου ετοιμάζονται για τις ενστάσεις. Ήδη φαίνεται να υπάρχουν ενστάσεις από τους διαγωνιζόμενους για άλλους υποψήφιους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Επιτροπή του Διαγωνισμού και οι Ορκωτοί θα λειτουργήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήματα εγείρονται από ανταγωνιστές για θέματα μετοχικής σύνθεσης του Έψιλον, για το Mega στην έλλειψη τραπεζικής ενημερότητας, για το Star για τα ίδια κεφάλαια, για το ΣΚΑΙ για το καταστατικό της εταιρίας και ο Antenna για τον τρόπο κατάθεσης του φακέλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης