Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιβάν Σαββίδης: Θέλω πολύ να αγοράσω τη Σουρωτή, να την κάνω «διαμάντι»

Ιβάν Σαββίδης: Θέλω πολύ να αγοράσω τη Σουρωτή, να την κάνω «διαμάντι»
Σαββίδης: Παρ' ότι η «Σουρωτή» είναι μια «μικρή επιχείρηση», ωστόσο «δε χρωστά πουθενά» και έχει δυνατότητες να κερδίσει ένα μεγαλύτερο «ευρωπαϊκό και όχι μόνο» μερίδιο αγοράς
Το έντονο ενδιαφέρον του να καταστεί ο βασικός μέτοχος και ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Σουρωτή Α.Ε.» εξέφρασε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 απευθυνόμενος σε μετόχους και εργαζόμενους της εταιρείας, παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου της, αλλά και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης της περιοχής που έχει μέρος των μετοχών, ο επιχειρηματίας και ήδη μέτοχος της εταιρείας, Ιβάν Σαββίδης, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του δημοτικού διαμερίσματος Σουρωτής, του δήμου Θέρμης.
«Ναι, θέλω να αγοράσω τη Σουρωτή. Θέλω, πολύ, να την αγοράσω. Θέλω να συνδέσω την τύχη μου με αυτή την επιχείρηση, η οποία έχει ιστορία εκατό ετών. Είναι πάντα καλύτερο μια ποιοτική, πολύτιμη πέτρα να την κάνεις διαμάντι» είπε ο Σαββίδης.
Ο επιχειρηματίας είπε, πως παρ' ότι η «Σουρωτή» είναι μια «μικρή επιχείρηση», ωστόσο «δε χρωστά πουθενά» και έχει δυνατότητες να κερδίσει ένα μεγαλύτερο «ευρωπαϊκό και όχι μόνο» μερίδιο αγοράς.
Ο ίδιος ανέφερε, ότι είχε «από παλιά» προσέξει τις δυνατότητές της, χωρίς όμως να κινηθεί για την εξαγορά της, σεβόμενος την παράδοση και τους ανθρώπους της, αλλά το αποφάσισε όταν κάποιοι από αυτούς «τον εμπιστεύτηκαν» και του το πρότειναν και αφού στο μεταξύ είχε προηγηθεί η απόκτηση του 20% των μετοχών από την πολυεθνική Coca-Cola.
«Εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε κανένα χώρο ανοίγοντας την πόρτα με το πόδι. Εγώ, προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα για να μπορώ να μπω» είπε, διευκρινίζοντας ότι προτιμά να τον προσκαλούν.
Ο Σαββίδης δήλωσε πεπεισμένος, ότι θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών, το 51%, σε μερικές μέρες και θα κάνει «μια πρόταση» προς την Coca-Cola, διευκρινίζοντας, ότι ο ίδιος είναι ένας επιχειρηματίας «κοινωνικά προσανατολισμένος», με σεβασμό στις παραδόσεις και στις θέσεις εργασίας και όχι στην απόκτηση κέρδους «ανεξαρτήτως τιμήματος».
«Επειδή εγώ θα είμαι πάντα κοινωνικά προσανατολισμένος, είτε θα πρέπει να δεχθούν αυτούς του όρους, είτε θα πρέπει να χωρίσουν», είπε ο Σαββίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης