Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS: Αποκλειστικός σύμβουλος αναδιάρθρωσης η Whitetip Investments

MLS: Αποκλειστικός σύμβουλος αναδιάρθρωσης η Whitetip Investments
Η Whitetip θα αξιολογήσει και θα συμβουλεύει την MLS στις στρατηγικές της επιλογές της Εταιρείας, οι οποίες περιλαμβάνουν την αύξηση κεφαλαίου, την αναδιάρθρωση χρέους και χρηματοοικονομική αναδιοργάνωση
Η MLS διόρισε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2021 την Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ (στο εξής «Σύμβουλος») να ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλός της με σκοπό α) την οικονομική αναδιάρθρωση και β) την άντληση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση του επιχειρηματικού σχεδίου της Εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γ. Βακάρος σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε προσλάβει την Whitetip, μια κορυφαία χρηματοοικονομική εταιρεία, ως χρηματοοικονομικό μας σύμβουλο. Η Whitetip θα αξιολογήσει και θα συμβουλεύει την MLS στις στρατηγικές της επιλογές της Εταιρείας, οι οποίες περιλαμβάνουν την αύξηση κεφαλαίου, την αναδιάρθρωση χρέους και χρηματοοικονομική αναδιοργάνωση.
Ο διορισμός της Whitetip εναρμονίζεται πλήρως με τη συνεχή δέσμευση της Εταιρείας να εφαρμόσει έναν επιχειρησιακό και οικονομικό εξορθολογισμό της για την παροχή καλύτερων αποτελεσμάτων σε ενδιαφερόμενα μέρη και πιστωτές στο μέλλον.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης