Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Autohellas: Την 1/9 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ακύρωση ιδίων μετοχών, ΑΜΚ και εκλογή ΔΣ

tags :
Autohellas: Την 1/9 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ακύρωση ιδίων μετοχών, ΑΜΚ και εκλογή ΔΣ
Autohellas: ΕΓΣ την 1/9 για ακύρωση ιδίων μετοχών, ΑΜΚ και εκλογή Δ.Σ.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η Autohellas για την 1η Σεπτεμβρίου, προκειμένου μεταξύ άλλων να αποφασίσουν για την ακύρωση των ιδίων μετοχών, για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και για εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρείας.

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη της ΕΓΣ έχει ως εξής:

  • Ακύρωση ίδιων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.
  • Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με την έκδοση νέων, κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 1β του Ν. 4548/2018.
  • Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση ομολογιακού δανείου με ομολογίες μετατρέψιμες σε κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές, σύμφωνα με το άρθρο 71 παρ. 1β του Ν. 4548/2018.
  • Τροποποίηση της από 15 Ιουλίου 2020 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας περί παροχής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης απόκτησης μετοχών, με σκοπό την ένταξη προσωπικού θυγατρικών εταιρειών της εταιρείας κατά την έννοια του άρθρου 32 του ν. 4308

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης