Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπακατσέλου Γενική Διευθύντρια Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στο ΒΝ: Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω

Μπακατσέλου Γενική Διευθύντρια Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στο ΒΝ: Δεν με ενδιαφέρει να παραμείνω
Η αντίδραση της Γενικής Διευθύντριας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Ελέσας Μπακατσέλου στο δημοσίευμα του BN
Σχετικά Άρθρα
Άμεση ήταν η αντίδραση της Γενικής Διευθύντριας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κας Ελέσας Μπακατσέλου στο δημοσίευμα του BN με τίτλο «Ψάχνουν νέο Γενικό Διευθυντή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ τα μέλη ΔΣ δεν έχουν δει τη νυν Γενική Διευθύντρια» (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα).
Η κα Μπακατσέλου δηλώνει μεταξύ άλλων ότι δεν αποτέλεσε ποτέ επιδίωξή της να συνεχίσει τη θητεία της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας ενώ αφήνει εμμέσως αιχμές ότι δεν παρίσταται στα ΔΣ γιατί δεν καλείται και επισημαίνει ότι αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του ΔΣ να την καλέσει.
Επιπλέον θεωρεί ότι η παράθεσή του βιογραφικού της από το Bankingnews έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτει ο λόγος επιλογής της στη συγκεκριμένη θέση από την Επιτροπή που την επέλεξε.
Το bankingnews πάντως δεν γνωρίζει τα βιογραφικά των υπόλοιπων 15 υποψηφίων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κάνει τη σύγκριση που κάνει η κ. Μπακατσέλου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κας ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ

Αξιότιμε κ. Καρούτζο,

Με αφορμή το δημοσίευμά σας στην ιστοσελίδα BANKINGNEWS, που αφορά στο πρόσωπό μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να σας αναφέρω τα ακόλουθα:
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που έστω και στο τέλος της θητείας μου αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τις υπηρεσίες που προσφέρω στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της θητείας μου, η οποία συγκεντρώνει μηδενικές πιθανότητες κατά το δημοσίευμά σας, αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ επιδίωξή μου.
Ως Δημόσιος Λειτουργός δεν ταυτίζομαι με την οποιαδήποτε Διοίκηση και η νοοτροπία ότι οι Δημόσιοι Λειτουργοί ταυτίζονται με κάποια πολιτική Διοίκηση είναι λανθασμένη.
Εξάλλου το θέμα των συγκρίσεων δεν αποτελεί αντικείμενο της παρούσας.

Αναφορικά με τη μη παρουσία μου στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και την απορία των μελών, για το ποια είναι η Γενική Διευθύντρια του οργανισμού τον οποίο Διοικούν, αν είναι αληθές αυτό, πρέπει οι ίδιοι να αναρωτηθούν.
Γιατί όποτε εκκλήθηκα ήμουν παρούσα. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ένα Όργανο του οποίου δεν αποτελώ μέλος και η παρουσία μου σε αυτό είναι αποκλειστική του αρμοδιότητα να με καλέσει.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την παράθεση του βιογραφικού μου σημειώματος, από το οποίο προκύπτει ο λόγος επιλογής μου μεταξύ δέκα έξι (16) υποψηφίων.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης