Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επεκτείνει τις μονάδες του σε Ασπρόπυργο και Χαλκίδα ο όμιλος Druckfarben

tags :
Επεκτείνει τις μονάδες του σε Ασπρόπυργο και Χαλκίδα ο όμιλος Druckfarben

Ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Druckfarben  ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% το 2020 φτάνοντας το ποσό των 62,17 εκατ. ευρώ

Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 4 εκατ. ευρώ δρομολογεί εντός του έτους ο Όμιλος Druckfarben Ελλάς με αντικείμενο την επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων των εργοστασίων Ασπροπύργου και Χαλκίδας και στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται και στοχεύουν στην υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου.
Ο Όμιλος Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων «KRAFT PAINTS» και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης «BIOCLIMA».
Με βάση τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των 62,17 εκατ. ευρώ, με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021. Η ανάπτυξη του Ομίλου την περυσινή χρονιά οδήγησε σε 40 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης