Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda Development: Αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της Lamda Malls αντί 109 εκατ. ευρώ

Lamda Development: Αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της Lamda Malls αντί 109 εκατ. ευρώ
Η  συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της εταιρείας που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Εμπορικών Κέντρων.
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση  της εταιρίας, ολοκληρώθηκαν οι συμβατικές προϋποθέσεις για την εξαγορά του μειοψηφικού ποσοστού (31,7%) στη θυγατρική LAMDA MALLS Α.Ε., το οποίο κατέχει η εταιρεία Wert Blue SarL, 100% θυγατρική της Värde Partners, έναντι τιμήματος 109 εκατ. ευρώ σε μετρητά.
Σε εκπλήρωση σχετικών συμβατικών όρων, στην εξαγορά του εν λόγω μειοψηφικού ποσοστού (31,7%) θα προβεί η εταιρεία L.O.V. S.M.S.A., θυγατρική κατά 100% της Εταιρείας και ιδιοκτήτρια του Εμπορικού Κέντρου The Mall Athens.
Συνεπώς, η Εταιρεία αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της θυγατρικής LAMDA MALLS Α.Ε., η οποία κατέχει το σύνολο των μετοχών των εταιρειών LAMDA DOMI S.Μ.S.A. και PYLAIA S.M.S.A., ιδιοκτητριών των Εμπορικών Κέντρων Golden Hall και Mediterranean Cosmos αντίστοιχα.
Η ως άνω συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της εταιρείας που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Εμπορικών Κέντρων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης