Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

O Antenna εξετάζει εξαγορά της Vice Media

O Antenna εξετάζει εξαγορά της Vice Media
Η εταιρεία πολυμέσων, που κάποτε αποτιμάτο στα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια, διερευνά τις επιλογές της

Η Vice Media Inc, μια εταιρεία ειδήσεων και ψυχαγωγίας, βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση με έναν από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της, τον όμιλο Antenna, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Η εταιρεία πολυμέσων, που κάποτε αποτιμάτο στα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια, διερευνά τις επιλογές της από το περασμένο φθινόπωρο, αφού εγκατέλειψε τα σχέδιά της να βγει στο χρηματιστήριο μέσω συγχώνευσης με την εταιρεία 7GC & Co Holdings Inc.
Μάλιστα, προσέλαβε ως σύμβουλό της την PJT Partners και την επενδυτική τράπεζα LionTree για την αξιολόγηση των τόκων. 
Νωρίτερα το The Information είχε μεταδώσει ότι το Vice είχε προσλάβει συμβούλους για να διερευνήσει την πώληση των στούντιο της επιχείρησης.
Το CNBC είχε αναφέρει ότι η Vice Media διερευνούσε την πώληση ολόκληρης της επιχείρησής της και η Wall Street Journal ότι η Group Black, μια εταιρεία πολυμέσων, εξέταζε μια συμφωνία για το Vice.
Το Vice, όπως πολλές εταιρείες ψηφιακής ενημέρωσης, διερεύνησε πέρυσι το ενδεχόμενο σχέδιο να εισέλθει στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ μέσω SPAC. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός στη Wall Street για SPAC μειώθηκε και η Vice αντ' αυτού άντλησε χρήματα από επενδυτές.
Μεταξύ αυτών ήταν ο Antenna, η TPG και η Lupa Systems, η επενδυτική εταιρεία του James Murdoch, γιου του μεγιστάνα των ΜΜΕ Rupert. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης