Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οικιστικό ακίνητο στο Πανόραμα Βούλας διατίθεται από τη doValue μέσω της πλατφόρμας www.altamiraproperties.gr

tags :
Οικιστικό ακίνητο στο Πανόραμα Βούλας διατίθεται από τη doValue μέσω της πλατφόρμας www.altamiraproperties.gr

Το οροφοδιαμέρισμα χαρακτηρίζεται από την άψογη κατασκευή του και την ήσυχη γειτονιά όπου βρίσκεται

Μία από τις ομορφότερες περιοχές του αστικού ιστού της Αττικής είναι σίγουρα η Βούλα. Διαθέτοντας πάρκα, χώρους άθλησης και περιπάτου, αποτελεί ιδανική περιοχή για οικογένειες.
Οι κάτοικοί της μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους, να κάνουν ποδήλατο κατά μήκος της παραλίας, αλλά και να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους στα γουστόζικα καταστήματα του πεζόδρομου της Βασιλέως Παύλου. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ στην περιοχή λειτουργεί ο Ναυτικός Όμιλος Βούλας.
Κατά την αρχαιότητα, η Βούλα, μαζί με τη γειτονική Βουλιαγμένη, αποτελούσε το δήμο Αιξωνίδων Αλών της Αρχαίας Αθήνας.
Η ονομασία δείχνει ότι υπήρχαν αλυκές στο δήμο, ενώ τον χαρακτηρισμό Αιξωνίδων τον παίρνει από τη γειτονική Αιξωνή (σημερινή Γλυφάδα), για να ξεχωρίζει από το δήμο Αλαί Αραφηνίδες (τη σημερινή Ραφήνα). Υπολογίζεται ότι είχε περίπου 800 πολίτες που ανήκαν στην Κεκροπίδα φυλή. Σε ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν την δεκαετία του 2000 στην Βούλα κοντά στη λεωφόρο Βάρης βρέθηκε κτιριακό συγκρότημα των κλασικών χρόνων (τέλη 5ου-4ου αιώνα π.Χ.) που ταυτοποιήθηκε ως η αρχαία αγορά του δήμου Αιξωνίδων Άλων. Το κτιριακό συγκρότημα έχει έκταση 1.500 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 12 δωμάτια, ένα ιερό και ένα πηγάδι. Επίσης βρέθηκαν χάλκινα νομίσματα, χάλκινα στάθμια, μολύβδινες αγνύθες και δικαστικά πινάκια.
Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1920 από έναν οικοδομικό συνεταιρισμό που δημιούργησε στην περιοχή μία παραθεριστική συνοικία.
Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 εγκαταστάθηκαν οικογένειες Μικρασιατών, που τους παραχωρήθηκε μία έκταση γης.
Το Μνημείο Ιωνίας που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, αποτελεί το μνημείο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος.
Σήμερα, η περιοχή παρουσιάζει έντονο οικιστικό ενδιαφέρον καθώς εκεί εντοπίζονται ακίνητα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αλλά και εξαιρετικής κατασκευής.

Πώληση οροφοδιαμερίσματος στο Πανόραμα της Βούλας

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Αυτή την περίοδο, επενδυτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα ακίνητο στο Πανόραμα της Βούλας.
v_o_u_l_a.png
Photo: www.eauction.gr

Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα ισογείου ορόφου, επιφάνειας 126,43 τ.μ., σε τριώροφη οικοδομή, στον Δήμο Βούλας, θέση «Άνω Βούλα» ή «Άγιος Νικόλαος Βάρης Αττική» και στην συνοικία Πανόραμα Βούλας και επί των οδών Υμηττού 53 & Λεωνίδου.
Η έκταση του οικοπέδου που είναι χτισμένη η οικοδομή είναι 510,68 τ.μ. και είναι διαμπερές καθώς έχει όψεις επί των οδών Υμηττού και Λεωνίδου. Έτος κατασκευής 1993. Το διαμέρισμα έχει ησυχία, είναι διαμπερές και είναι καλής κατασκευής.

Αποτελείται από:

  • 1 χώρο υποδοχής
  • 3 υπνοδωμάτια
  • Κουζίνα
  • Μπάνιο
  • Διάδρομο
  • 1 WC
  • 4 βεράντες,  μία προς την οδό Λεωνίδου, δύο προς την οδό Υμηττού και μία προς τον πλάγιο ακάλυπτο χώρο οικοπέδου
  • έχει είσοδο δική του από τον πλάγιο ακάλυπτο χώρο

Η είσοδος είναι επιμελημένη και έχει περίφραξη με επένδυση πέτρας και τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμίνια.
Η περιοχή έχει οικιστικό χαρακτήρα, αποτελείται από ιδιωτικές οικοδομές και μονοκατοικίες διαφόρων ηλικιών, επιμελημένης αρχιτεκτονικής και καλής κατασκευής, κυρίως όμως αναπτύχθηκε τις δεκαετίες 1990 και 2000.
Η περιοχή είναι προνομιακή από πλευράς θέας έχει αρκετό πράσινο, κατοικίες καλής αρχιτεκτονικής με πρασιές και ησυχία.
Η ελεύθερη στάθμευση στην περιοχή είναι εύκολη.
Η πολυκατοικία επί της οποίας βρίσκεται το ακίνητο, απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, 3,5 χιλιόμετρα από τη στάση του Τραμ Aσκληπιείο Βούλας  και 1.500 μέτρα από τη Λ. Βουλιαγμένης. Στα θετικά της περιοχής είναι η ησυχία, το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες, έχει καλή θέα, επιμελημένα κτίσματα και εύκολο πάρκινγκ.

Tιμή πρώτης προσφοράς 210.000 ευρώ

Αρ. Αναφοράς, 99145

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης