Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με τη σφραγίδα της Εθνικής Τράπεζας

Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με τη σφραγίδα της Εθνικής Τράπεζας
Μέσω της συνεργασίας με το eBay, προσφέρει επιπλέον προνόμια στις επιχειρήσεις για την προβολή και διαφήμιση των προϊόντων τους
Σε μια εποχή όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, μετά και το ξέσπασμα της πανδημίας, όπου η χρήση του διαδικτύου εκτοξεύθηκε στα ύψη, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει λύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της εκάστοτε επιχείρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την εξαγωγική δραστηριότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) και ανανεώνει τη συνεργασία της με το eBay, προσφέροντας επιπλέον προνόμια στις επιχειρήσεις για την ενίσχυση των αναγκών προβολής και διαφήμισης των προϊόντων τους, καθώς και λύσεις για τη διαχείριση μεταφορικών εξόδων και αποθήκευσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη, οι ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα τους με επιτυχία μέσα από το eBay, την παγκόσμια πλατφόρμα των 134 εκατ. αγοραστών και των 1,7 δις. καταχωρημένων προϊόντων, αφού πωλούν ένα προϊόν κάθε 36 δευτερόλεπτα και το 2022 πούλησαν συνολικά σχεδόν 1 εκατομμύριο προϊόντα.
Η συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay συμβάλλει στον στόχο της Εθνικής Τράπεζας να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των επιχειρήσεων, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση. Για το σκοπό αυτό επιδιώκει να βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Μοναδικά προνόμια

Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης που διαθέτουν περισσότερα από 100 προϊόντα προς πώληση, μπορούν τώρα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο eBay και να διευρύνουν σημαντικά το πελατολόγιό τους.
Μάλιστα, ειδικά για τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, που μπορούν να τους βοηθήσουν σημαντικά να αυξήσουν τις πωλήσεις απολαμβάνοντας:
  • Δωρεάν συνδρομή για τους 3 πρώτους μήνες
  • Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησής σας
  • Έκπτωση 80% στα έξοδα προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης μέσα στην πλατφόρμα του eBay marketplace (search engine, κλπ)
  • Ευνοϊκότερους όρους και προτάσεις για την αποστολή των προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ειδικών συνεργασιών που εξασφαλίζει το eBay με εταιρείες logistics/courier
  • Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε 5 μόλις βήματα: από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησης.
  • Αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις, για τον εμπλουτισμό του λογαριασμού τους με νέα προϊόντα και την παρακολούθηση των παραγγελιών τους.
  • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων της επιχείρησης.
  • Προσωποποιημένη υποστήριξη
Για την απόκτηση πρόσβασης, προσωποποιημένης υποστήριξης και σημαντικών προνομίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της Εθνικής Τράπεζας και να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης