Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΔΑΠ: Αναλαμβάνει τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Μεγαρέων

tags :
ΕΥΔΑΠ: Αναλαμβάνει τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Μεγαρέων
Έμφαση της ΕΥΔΑΠ στη διαχείριση και συνεχή αναβάθμιση του εκτεταμένου δικτύου της ακολουθώντας
Το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ επεκτείνεται στα Μέγαρα και οι κάτοικοι της περιοχής θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας.
Ήδη ολοκληρώθηκε η παραλαβή των δημοτικών δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Μεγαρέων, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής.
Το σύνολο των δικτύων ύδρευσης, με μήκος 270 χλμ. αγωγών και 13.500 παροχές, αφορά στις περιοχές Κινέττα, Βλυχάδα (Άγιος Παντελεήμονας), Νέα Ζωή, Κανδήλι, Κουμίνδρι, Λάκκα, Αγία Τριάδα, Ήρεμο Κύμα και Πάχη, με τις συναφείς εγκαταστάσεις τους.
Αντίστοιχα, το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης των Μεγάρων και της περιοχής Νέας Περάμου έχει συνολικό μήκος 96 χλμ αγωγών, στο οποίο περιλαμβάνονται περίπου 6.600 κατασκευασμένες εξωτερικές διακλαδώσεις ακινήτων.
Η ανάληψη του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Μεγαρέων, επιβεβαιώνει την έμφαση της ΕΥΔΑΠ στη διαχείριση και συνεχή αναβάθμιση του εκτεταμένου δικτύου της ακολουθώντας τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και, κυρίως, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης