πάμε euro

Εθνική Γαλλίας: Ο Σισέ στηρίζει τον Ζιρού στην κόντρα με τον Μπαπέ! (video)

Εθνική Γαλλίας: Ο Σισέ στηρίζει τον Ζιρού στην κόντρα με τον Μπαπέ! (video)
Ο Τζιμπριλ Σισέ δεν κατανοεί τη διαμάχη που προκάλεσε η αντίδραση του Ολιβιέ Ζιρού, που διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά στο ματς κόντρα στην Βουλγαρία (3-0).

Ένα μικρό σύννεφο κρέμεται πάνω από την ομάδα της Γαλλίας, τέσσερις ημέρες πριν από την πρώτη της εμφάνιση στο Euro κόντρα στη Γερμανία. Οι δηλώσεις του Ολιβιέ Ζιρού που διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν δέχτηκε αρκετές μπαλιές κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βουλγαρία (3-0) έχουν δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα. Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν αυτός ο οποίος που ένιωσε να στοχοποιείται από τις κατηγορίες του συμπαίκτη του. Μια διαμάχη που ενόχλησε τον Σισέ, πρώην επιθετικό της Γαλλικής ομάδας και του Παναθηναϊκου.

«Με κάνει να γελάω, αλλά με πονά στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα, αυτές είναι άχρηστες ιστορίες. Βρισκόμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας ενός Euro και μιλάμε για έναν που πάτησε like σ’ ένα tweet (ο Ζιρού που τελικά το αφαίρεσε), και για έναν που δεν έδωσε πάσα. Αυτή είναι μια αντίδραση από πριν-το κέντρο που πήρε».

Ο Σισέ βασίστηκε στην προσωπική του υπόθεση και θυμήθηκε τις δικές του αντιδράσεις όταν δεν του έδιναν την μπάλα. «Εγώ, μπορώ να προσβάλω ολόκληρη τη Γη. Όταν ο Ολιβιέ (Καπό) δεν μου πέρασε τη μπάλα, όταν ο Φιλίπ (Μεξές) δεν μου πέρασε τη μπάλα, είχα εκρήξεις. Ήμουν ένας σκόρερ σε αντίδραση. Θέλεις να σκοράρεις, διψάς για γκολ. Νομίζεις ότι μπορεί να σου δώσει την πάσα… Πιστεύεις πάντα ότι ο μπορεί να στην περάσει, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί, φωνάζουμε και αντιδρούμε έτσι μετά το παιχνίδι».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης