πάμε euro

Γαλλία: Δέχθηκε γκολ με τον Καρίμ Μπενζεμά στην βασική ενδεκάδα μετά από έξι χρόνια!

Γαλλία: Δέχθηκε γκολ με τον Καρίμ Μπενζεμά στην βασική ενδεκάδα μετά από έξι χρόνια!

Έξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που οι Γάλλοι δέχθηκαν γκολ, ενώ είχαν τον Καρίμ Μπενζεμά στην βασική τους ενδεκάδα.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους πιο σταθερούς… στο είδος του, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στην βασική ενδεκάδα!

Παρόλα αυτά, πέρασε μία εξαετία, κατά την διάρκεια της οποίας παρακολουθούσε από… μακριά τις αναμετρήσεις της χώρας του, εξαιτίας του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει και αφορούσε αυτόν, με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Η «τιμωρία» του πέρασε. Τα έξι χρόνια που έλειψε ήταν πολλά, και ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Γαλλίας, εν΄ όψει του EURO!
E4P_9gOXEAMMdmm.jpg.jpg

Το πρώτο επίσημο ματς της επιστροφής του ήταν απέναντι στη Γερμανία, στο νικηφόρο 1-0 της χώρας του έναντι της ομάδας του Λεβ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκει δίχτυα, να πανηγυρίζει αλλά να βλέπει τον VAR να του στερεί το πρώτο του γκολ, έπειτα από τον Οκτώβριο του 2015, απέναντι στην Αρμενία!

Παρόλα αυτά, έμελλε να δει την ομάδα του να δέχεται γκολ, πριν καν σκοράρει ο ίδιος, με την Ουγγαρία να βρίσκει δίχτυα απέναντι στην Γαλλία και τον Μπενζεμά να βρίσκεται ως βασικός στο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!

Το τελευταίο ματς άλλωστε, συνολικά, ήταν απέναντι στην Βραζιλία, τον Μάρτιο του 2015, στη μοναδική αναμέτρηση που ο Καρίμ Μπενζεμά αποτέλεσε τον αρχηγό της χώρας του, ενώ η τελευταία επίσημη αναμέτρηση είχε λάβει χώρα ένα χρόνο νωρίτερα, με το γκολ να επιτυγχάνεται από τον Γκρανίτ Τσάκα!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης