πάμε euro

Αποκλειστικό: Με 60.000 θεατές ο τελικός στο Wembley - Υποχωρούν στο θέμα καραντίνας οι Άγγλοι με UEFA!

Αποκλειστικό: Με 60.000 θεατές ο τελικός στο Wembley - Υποχωρούν στο θέμα καραντίνας οι Άγγλοι με UEFA!
Η UEFA φαίνεται πως τα βρίσκει με την κυβέρνηση του Ηνωμενου Βασίλειου, με τη μεσολάβηση της αγγλικής FA και το Λονδίνο διατηρεί το δικαίωμα να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου και μειώνονται οι πιθανότητες να μεταφερθεί στη Βουδαπέστη.

Μετά από συζήτηση τριών ημερών φαίνεται πως ξεκάθαρα υπάρχει σύγκλιση ανάμεσα στην ευρωπαΐκή ομοσπονδία και την αγγλική σχετικά, με το πόσος κόσμος μπορεί να φιλοξενηθεί στον τελικό του EURO, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11 Ιουλίου. Το Wembley θα φιλοξενήσει 60.000 θεατές στις εξέδρες και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα ισχύσει από την Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον η υφιστάμενη καραντίνα για όποιονδήποτε επισκέπτη φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί μία χρυσή τομή και θα επιτραπεί όχι μόνο στους VIP που ήταν η αρχική σκέψη και πίεση της UEFA, αλλά και σε όποιον δήποτε έχει εισιτήριο για τον τελικό προερχόμενος είτε από την χώρα των δύο φιναλίστ ή από οποιοδήποτε άλλο μερος να μπορέσει να επισκεφτεί το Λονδίνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης