πάμε euro

Κέιν: «Σημασία έχει να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή»

Κέιν: «Σημασία έχει να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή»

Ο Χάρι Κέιν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τις εμφανίσεις του με εθνόσημα μέχρι στιγμής, με τον ίδιο να θεωρεί πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στα νοκ-άουτ ματς.

Ο Χάρι Κέιν δέχτηκε έντονη κριτική για το γεγονός πως ήταν άσφαιρος και στα τρία ματς της Αγγλίας στη φάση των ομίλων, με τον ίδιο να υποστηρίζει ενόψει του ματς με την Γερμανία πως σημασία έχει να βρει τη φόρμα του στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε τη σεζόν όντας ο κορυφαίος σκόρερ και ο πρώτος σε ασίστ στην Premier League και το γεγονός αυτό είχε δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες από πλευράς οπαδών ενόψει της παρουσίας της Εθνικής Αγγλίας στα τελικά του EURO 2020.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζεται από το μεγάλο ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του, υποστηρίζοντας πως έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και πως αισθάνεται πανέτοιμος σωματικά και πνευματικά ενόψει των νοκ-άουτ παιχνιδιών των λιονταριών.

«Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα γνώμη, δεν έχει περάσει πολύ καιρός όταν έπαιρνα το Χρυσό Παπούτσι για τον πρώτο σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με θεωρούσαν τον καλύτερο φορ στον κόσμο.
Αυτό που πρέπει να κάνει ένας παίκτης είναι να μην παρασύρεται, ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω. Θα πρέπει να παραμένεις ουδέτερος.

Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο πράγμα, είναι σίγουρο πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος είχε αμφιβολίες για μένα. Αυτό είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Ως επιθετικός μπορείς να περάσεις μία περίοδο όπου ό,τι αγγίζεις γίνεται γκολ και υπάρχουν άλλες που τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες. Πιθανότατα αυτό ισχύει και για μένα ως τώρα στο τουρνουά.

Από τη στιγμή ωστόσο που διατηρώ την αυτοσυγκέντρωσή μου και έχω υψηλή αυτοπεποίθηση, δεν με ανησυχεί κάτι», τόνισε σε δηλώσεις του ο 27χρονος επιθετικός, για να προσθέσει αναφορικά με την παρουσία του ως τώρα στη διοργάνωση:

«Τα δύο πρώτα παιχνίδια μου δεν ήταν πιθανότατα από τα καλύτερα. Στο τρίτο ματς με την Τσεχία, αισθάνθηκα καλύτερα, είχα μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να φτάσω και στα 10, 15 ματς χωρίς να σκοράρω αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία, να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση.

Πηγαίνοντας προς το ματς της Τρίτης, θεωρώ ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσα να είμαι στο τουρνουά. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ήμουν καυτός στην αρχή και είχα πετύχει κάποια γκολ αλλά στα σημαντικότερα ματς, σε προημιτελικό και ημιτελικό, ίσως δεν έκανα τα καλύτερα παιχνίδια μου.

Οπότε, ήθελα να φτάσω στην κορυφή της φόρμας μου στο κατάλληλο σημείο και αισθάνομαι πως αυτό είναι τώρα. Για μένα, σημασία έχει να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή και σε αυτό το τουρνουά, αυτή είναι στα νοκ-άουτ ματς».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης