πάμε euro

Ντάλιτς: «Αυτή τη φορά δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»

Ντάλιτς: «Αυτή τη φορά δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»
Ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού, αλλά δεν παραιτείται ο Ντάλιτς από την Εθνική Κροατίας
Σχετικά Άρθρα

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας από την Ισπανία ανέλαβε την ευθύνη για τα λάθη που όπως είπε έκανε στην πορεία της διοργάνωσης, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Έκανα λάθη και αποδέχομαι την ευθύνη, γιατί σε τελική ανάλυση εγώ παίρνω τις αποφάσεις», δήλωσε ο Ντάλιτς κατά την επιστροφή των Κροατών στη βάση τους, στο Ρόβινι, λίγες ώρες μετά τη δραματική ήττα από την Ισπανία και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Εκ των υστέρων, θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά, αλλά τώρα το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρωσία, το Σεπτέμβριο, είναι πολύ κοντά», πρόσθεσε ο Κροάτης ομοσπονδιακός, που έγινε δέκτης έντονης κριτικής στη χώρα του για τη συνολική εικόνα της ομάδας στο EURO.

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε. Κάναμε κάποια απλά λάθη, που δεν επιτρέπονται απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ισπανία, γιατί θα σε τιμωρήσουν. Είναι όμως μέρος της εξέλιξης, έστω κι αν μας κόστισαν μία θέση στα προημιτελικά. Είμαστε για κάτι καλύτερο από τους «16», αλλά αυτή τη φορά δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον», δήλωσε ο Ντάλιτς, ενώ, αναφερόμενος στο μέλλον του 35χρονου Λούκα Μόντριτς στην εθνική ομάδα, επισήμανε ότι θα μιλήσουν σύντομα για να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης