πάμε euro

Πίκφορντ: «Θα κορνιζάρω την φανέλα του Νόιερ»

Πίκφορντ: «Θα κορνιζάρω την φανέλα του Νόιερ»
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε μετά την νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας πήρε την φανέλα του Νόιερ και μάλιστα υπογεγραμμένη.
Σχετικά Άρθρα

Τα «Τρία Λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επικράτησαν με 2-0 των «πάντσερ» παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του EURO 2020, χάρη στα τέρματα των Στέρλινγκ και Κέιν, και θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ υπερασπίστηκε σε ακόμα ένα ματς την εστία της Αγγλίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη (1/7), ο γκολκίπερ της Έβερτον αποκάλυψε πως μετά το τέλος του ματς πήρε την φανέλα του Νόιερ την οποία και θα κορνιζάρει.

«Είπα ότι θα ζητούσα τη φανέλα του Νόιερ στο τέλος του παιχνιδιού, κατάφερα να την πάρω και να μου την υπογράψει. Ήταν ωραίο που έπαιξα απέναντι στη Γερμανία και θα την κορνιζάρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Πίκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της Μπάγερν, ο οποίος παρά την ήττα-αποκλεισμό της Γερμανίας έσπευσε να τον συγχαρεί: «Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε τα καλύτερα παρά το γεγονός ότι ήταν απογοητευμένος απ' την ήττα της ομάδας του».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης