πάμε euro

Αμφίρροπο το ντέρμπι Ιταλία - Ισπανία, φαβορί η Αγγλία με τη Δανία

Αμφίρροπο το ντέρμπι Ιταλία - Ισπανία, φαβορί η Αγγλία με τη Δανία

Πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για τους δύο ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ιταλία-Ισπανία και Αγγλία-Δανία είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι 2 μεγάλοι αγώνες θα διεξαχθούν στο Wembley.

Αύριο, στις 22:00, θα αναμετρηθούν η Ιταλία και η Ισπανία σ’ ένα αμφίρροπο ντέρμπι. Μόνο νίκες έχει η Ιταλία στην πορεία προς τα ημιτελικά. Ένα παιχνίδι της, αυτό με την Αυστρία στη φάση των «16», κρίθηκε στην παράταση.

Η Ισπανία, μετά τις 2 ισοπαλίες και τη μία νίκη στον όμιλο, απέκλεισε στα νοκ άουτ παιχνίδια την Κροατία στην παράταση και την Ελβετία στα πέναλτι.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 22:00. Φαβορί είναι η Αγγλία, η οποία μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η Δανία ξεκίνησε με 2 ήττες το τουρνουά και στη συνέχεια σημείωσε 3 σερί νίκες, στις οποίες πέτυχε 10 γκολ.

Περισσότερες από 500 επιλογές για τους ημιτελικούς

Ο δρόμος για τον τελικό της 11ης Ιουλίου περνάει από το Pamestoixima.gr. Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους ημιτελικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν καθημερινά όλες τις προσφορές μαζεμένες στο Euro Zone. Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους
  • «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές
  • «2-0 & έληξε»
  • «Σκορ 3»
  • «Βoost Νίκης»

Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Euro Stats οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να βρουν πολλά στατιστικά στοιχεία, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων, το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού και τα ρόστερ των ομάδων.

 

Συνδυαστικά με ενισχυμένες αποδόσεις και Euro Game

Κάθε ημέρα το Pamestoixima.gr προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης