πάμε euro

Ραχίμ Στέρλινγκ: «Έστειλε» την Αγγλία στο Wembley και… προβληματίζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Ραχίμ Στέρλινγκ: «Έστειλε» την Αγγλία στο Wembley και… προβληματίζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Τις καλύτερές του εμφανίσεις με την Εθνική Αγγλίας φαίνεται πως είχε κρατήσει για το  EURO ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος διαπρέπει και βάζει σε σκέψεις τον… Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σχετικά Άρθρα

Τι και αν οι εμφανίσεις του με την Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν οι ιδανικές; Τι και αν κατά την διάρκεια της σεζόν έχασε σταδιακά την θέση του στην βασική εντεκάδα, και όταν εμφανίστηκε στον τελικό του Champions League, το όνομά του προξένησε απορίες;

Tο πλήρωμα του… EURO ήρθε για να δικαιώσει την επιμονή του Ραχίμ Στέρλινγκ και να «εκθέσει» όσους βιάστηκαν να ζητήσουν την αποχώρησή του από την πρωταθλήτρια της Premier League!
np_file_96713-scaled.jpg

Το εκπληκτικό EURO του Ραχίμ Στέρλινγκ με την Εθνική Αγγλίας

Πρόκειται σαφώς για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει το «απρόβλεπτο» στο παιχνίδι του. Έναν ιδιαίτερα γρήγορο από την φύση του παίκτη, ο οποίος έχει την δυνατότητα να αλλάξει την ροή μίας αναμέτρησης με μία του ενέργεια (9 ντρίμπλες στον ημιτελικό του EURO, ρεκόρ για την φετινή διοργάνωση), και να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα γκολ, που είναι δυνατό να μην δικαιούται, αναλογικά με την εμφάνισή της, κατά την διάρκεια ενός ενενηνταλέπτου!

Αυτό ακριβώς είναι που έχει καταφέρει να κάνει πράξη ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την Εθνική Αγγλίας. Δεν υπάρχει ματς, στο οποίο δεν έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ έχει καταγράψει τρία γκολ (13/13 η Αγγλία όταν ο Στέρλινγκ σκοράρει, σε όλες τις διοργανώσεις), μία ασίστ, και ένα κερδισμένο πέναλτι, μην έχοντας συμμετοχή σε κάποιο γκολ, στην μοναδική αναμέτρηση που τα «Τρία Λιοντάρια» δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, στο βρετανικό ντέρμπι, απέναντι στην Σκωτία!

Εξαιρώντας λοιπόν την εν λόγω αναμέτρηση, ο Στέρλινγκ έχει παρουσιαστεί εξαιρετικός! Βρίσκεται μοιραία στις βασικές επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχει λάβει όσο χρόνο συμμετοχής είχε πριν από μία διετία, στα προκριματικά της διοργάνωσης που ολοκληρώνεται με τον τελικό της Κυριακής, ενώ οι επιδόσεις του, όσο αφορά την συμμετοχή του στα γκολ, είχαν να μπουν στην συζήτηση, από τον Αύγουστο του 2019, όταν μετρούσε τρία διαδοχικά παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι, όπου δεν παρέλειπε να σκοράρει!
15399533421815_1.jpg

«Εκθέτει» τον Πεπ, παραμένει στο Μάντσεστερ και στοχεύει στον τίτλο

Πλέον, έχει κάθε δικαίωμα να «περηφανεύεται» πως δικαίως έχει… εκθέσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Η σεζόν του άλλωστε με την Μάντσεστερ Σίτι, οδήγησε τον Καταλανό προπονητή σε σκέψεις απομάκρυνσης του Ραχίμ Στέρλινγκ από τους «πολίτες», με το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται ως βασικό μέλος στις διαπραγματεύσεις της Σίτι με την Τότεναμ, για την απόκτηση του Χάρι Κέιν!

Προσφάτως μάλιστα, οι εξελίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ, είχαν ως συνέπεια το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» για τον Στέρλινγκ! Παρά ταύτα, ο Άγγλος δεν δέχεται να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο του!

Και όπως όλα δείχνουν, οι εμφανίσεις του θα τον διατηρήσουν εν τέλει και στο Μάντσεστερ! Το κέρδος άλλωστε θα είναι διπλό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, και αν όλα κυλήσουν, σύμφωνα με τα πλάνα του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Άγγλος θα κατακτήσει το EURO, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική επιτυχία της χώρας του και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αγγλία, έχοντας… εκθέσει ανεπανόρθωτα όλους τους επικριτές του!
skysports-raheem-sterling-england_5433078_1.jpg

Θα ακούσει μία… άτυπη συγγνώμη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον παραγκωνισμό του και τις… τάσεις φυγής που του δημιούργησε και θα βάλει πλώρη για τον τέταρτο τίτλο της Σίτι στην Premier League την τελευταία πενταετία!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης