Football Talk

«Μπάσιμο» του ΠΑΟΚ σε Νέλσον Ολιβέιρα – Θετικός ο ποδοσφαιριστής

«Μπάσιμο» του ΠΑΟΚ σε Νέλσον Ολιβέιρα – Θετικός ο ποδοσφαιριστής
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μιλάει με τον πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο να πει το «ναι».

O ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξετάζει την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ και οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολιβέιρα για 3ετες συμβόλαιο με συνολικές απολαβές πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ και ο Πορτογάλος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολιβέιρα είχε επαφές με την Αλ Ραγιάν, όμως το συμβόλαιο που περίμενε δεν ήρθε με αποτέλεσμα να εξετάζει πλέον τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στον «Δικέφαλο του Βορρά». Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ μιλάει και με τον Σποράρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά ο Ολιβέιρα έχει προβάδισμα και δεν αποκλείεται να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός φέτος μέτρησε 36 συμμετοχές, 10 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε τη τελευταία διετία 70 φορές πετυχαίνοντας 26 τέρματα και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης