Football Talk

«Διπλασίασε» τις νίκες στα φιλικά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κράσνονταρ, με το ίδιο σκορ! (video)

«Διπλασίασε» τις νίκες στα φιλικά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κράσνονταρ, με το ίδιο σκορ! (video)

Την δεύτερη φιλική του του επί αυστριακού εδάφους πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει της Κράσνονταρ (1-0), κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Σχετικά Άρθρα

Σε ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και διεκόπη πέντε λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90’, εξαιτίας ισχυρής βροχόπτωσης, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Κράσνονταρ με 1-0, χάρη στο γκολ του Βασίλη Σουρλή στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης!

Επρόκειτο για ένα παιχνίδι που τηρουμένων των αναλογίων, είχε καλό ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει γκολ στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος, αλλά να ανοίγει το σκορ, τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη, όντας και τυχερός που οι Ρώσοι στο δικό τους καλό εικοσάλεπτο (45’-65) δεν είχαν κατορθώσει να πάρουν το προβάδισμα.

Ό,τι δεν μπόρεσε όμως να πραγματοποιήσει η Κράσνονταρ, το έκανε ο Ολυμπιακός, με πρωταγωνιστή τον Σουρλή! Συγκεκριμένα, στο 82’ ο Κουντέ, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να δίνει «έτοιμο» γκολ στο νεαρό για το 1-0, στην τελευταία ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης!

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική επικράτηση των «Ερυθρολεύκων» στα δύο φιλικά προετοιμασίας τους ως στιγμής, με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη βεβαίως, να αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο για τον Ολυμπιακό!

Η αρχική ενδεκάδα: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλπουενά, Χασάν

Η ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος: Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Πέπε, Σουρλής, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Τικίνιο

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης