Football Talk

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ράμος!

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ράμος!
Ο Ισπανός θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού μέχρι το 2023.

Επίσημα και με τη βούλα ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Η παριζιάνικη ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον πρώην αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

 

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως Παριζιάνος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, μια νέα πρόκληση και είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτού του φιλόδοξου έργου, αυτής της ομάδας με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες. Η PSG είναι ένα κλαμπ που έχει ήδη αποδειχθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω και να βελτιώνομαι στο Παρίσι και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, καλωσόρισε τον Ισπανό τονίζοντας:

«Σήμερα, το Παρίσι καλωσορίζει έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της εποχής μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Σέρχιο Ράμος είναι πια μέλος της ομάδας. Είναι γεννημένος ανταγωνιστής, ηγέτης και αληθινός επαγγελματίας. Η τεράστια εμπειρία και η φιλοδοξία του εναρμονίζονται τέλεια με εκείνες του συλλόγου. Είμαι περήφανος που τον βλέπω με τη φανέλα της ομάδας και ξέρω ότι οι φίλαθλοι θα τον καλωσορίσουν με εντυπωσιακό τρόπο».

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης