Football Talk

Άρης: Οι Τούρκοι δεν δίνουν την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο λόγω… Γαλατά!

Άρης: Οι Τούρκοι δεν δίνουν την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο λόγω… Γαλατά!
Παρέμβαση της FIFA για να στείλουν οι Τούρκοι την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο.
Σχετικά Άρθρα

Πρόβλημα προκύπτει στη συμμετοχή του Φαμπιάνο Λέισμαν στα παιχνίδια με την Αστάνα, καθώς μπορεί μεν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός να έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη, ωστόσο υπάρχει πόλεμος νεύρων από την Τουρκία, με την ομοσπονδία της γειτονικής χώρας να μην δίνει την μπλε κάρτα του.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμη την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, δημιουργώντας ένα σπάσιμο νεύρων, με τους ανθρώπους του Άρη να θεωρούν ως αιτία το συμβάν με τη Γαλατάσαραϊ προ ημερών στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μέσω της ΕΠΟ έγινε παρέμβαση στη FIFA για να πιεστεί η τουρκική ομοσπονδία να τη στείλει το συντομότερο στον Άρη προκειμένου να μπορεί να παίξει ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/07, 16:00) στο Καζακστάν.

Η διοίκηση του Άρη έχει μπροστά της μερικά 24άωρα και συγκεκριμένα μέχρι το πρωί της Πέμπτης για να πάρει στα χέρια της την μπλε κάρτα, να την καταθέσει, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φαμπιάνο Λέισμαν στο ματς με την Αστάνα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης