Football Talk

Προκριματικά Champions League: Για το πρώτο «βήμα» πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού

Προκριματικά Champions League: Για το πρώτο «βήμα» πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21/7, 22.00, Mega TV) τη Νέφτσι Μπακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» και θέλει να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.
Σχετικά Άρθρα

Η ώρα για το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό έφτασε!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εντός έδρας απόψε (21/7) στις 22.00 για πρώτη φορά στην ιστορία τους ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, τη Νέφτσι Μπακού, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Για να φτάσουν στους Πειραιώτες, οι Αζέροι απέκλεισαν προηγουμένως την Ντιναμό Τιφλίδας με δυο νίκες με το ίδιο σκορ (σ.σ. 2-1 εντός κι εκτός έδρας) και θα προσπαθήσουν απόψε στο «Γ.Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη έκπληξη.

olympiacos-nefti-proanaggelia-3.jpg

Με Τζολάκη βασικό και… περσινή «συνταγή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Νέφτσι, με τον Πορτογάλο να αναμένεται να εφαρμόσει την περσινή… «συνταγή» στην ομάδα του, ούτως ώστε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει μία εκ των Μούρα ή Λουντογκόρετς.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζολάκης -αντί του ανέτοιμου Βάτσλικ- θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ανδρούτσος, ενώ στο αριστερό ο Ρέαμπτσιουκ, την στιγμή που το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα το συνθέσουν οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος. Από εκεί και πέρα, στα χαφ θα έχουμε την κλασική τριάδα Εμβιλά-Καμαρά-Μπουχαλάκης, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Ραντζέλοβιτς (δεξιά), Μασούρας (αριστερά) και Χασάν (κορυφή), σε σχηματισμό 4-3-3.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμεινε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού (4-3-3): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χασάν.

neftsia_182141.jpg

Δεν έχει τίποτα να χάσει…

Η αζερική αποστολή έφτασε δύο μέρες νωρίτερα στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της Νέφτσι να επιθυμούν το ποδοσφαιρικό τμήμα να προσαρμοστεί πλήρως τόσο στις θερμοκρασίες της χώρας μας όσο και στην εξαιρετικά δύσκολη «αποστολή» που έχουν μπροστά τους.

Οι Αζέροι δεν έχουν κάποια απουσία, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, οι Ρομάν Μπασκέ (μέσος) και Ούγκο Μπάστο (αμυντικός).

Η Νέφτσι είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί δίχως να έχει τίποτα να χάσει απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ωστόσο αυτό το στοιχείο την κάνει ταυτόχρονα ακόμα πιο επικίνδυνη.

Πιθανή ενδεκάδα Νέφτσι Μπακού (3-4-2-1): Μποτζί, Τσελίκ, Στάνκοβιτς, Λαβάλ, Μαχμούντοφ, Κέιν, Μπουλούντοφ, Μπουγκρίν, Μεζά Κολί, Αλαζγκάροφ.
martins-diloseis-13.jpg

«Η ομάδα είναι καλά, είμαστε το φαβορί, όμως θέλει προσοχή»

Πέδρο Μαρτίνς και Ανδρέας Μπουχαλάκης έδωσαν το «σύνθημα» για τη νίκη κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

«Η ομάδα είναι καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όμως δουλεύουμε σε μια πολύ ικανοποιητική ταχύτητα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Συγκεντρώνομαι περισσότερο στη δική μας ομάδα. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, έχω μελετήσει την ομάδα του Μπακού. Είναι μια ομάδα που έκανε δύο πολύ καλά ματς απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και αξίζει τον σεβασμό μας.

Πολλοί θα πουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουν, προκειμένου να ξεπεράσουμε την ομάδα του Μπακού».

Από την πλευρά του ο έμπειρος μέσος ανέφερε για το ματς με τους Αζέρους: «Η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό. Θα γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα έχουμε. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε.

Έχουμε τους ποδοσφαιριστές και το πλάνο για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».


Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης