Football Talk

Απόλλων Σμύρνης: «Ξυπνάει» μνήμες στον Γιάννη Πετράκη, δεν χάνει, και επιστρέφει με αισιοδοξία!

Απόλλων Σμύρνης: «Ξυπνάει» μνήμες στον Γιάννη Πετράκη, δεν χάνει, και επιστρέφει με αισιοδοξία!

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην προετοιμασία του Απόλλων Σμύρνης, εν΄όψει της επικείμενης επιστροφής του στην Super League, με τον Γιάννη Πετράκη να γυρνάει επίσης… τέσσερα χρόνια πίσω!

Σχετικά Άρθρα

Ο στόχος έχει επιτευχθεί. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται ξανά στην Super League, και η επικείμενη έναρξη της σεζόν, αναμένεται να τον βρει να δίνει την δική του «μάχη», προκειμένου να μην επιστρέψει ξανά στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο Γιάννης Πετράκης είναι αυτός ο οποίος έχει αναλάβει να καθοδηγήσει τον Απόλλωνα με ασφάλεια στην σωτηρία, και τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία της ομάδας και τις φιλικές της αναμετρήσεις, μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

Αναλυτικότερα, την δεδομένη χρονική στιγμή ο Απόλλωνας έχει δώσει τέσσερις αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν «φιλικό χαρακτήρα», με την πρώτη εξ΄ αυτών να έχει διάρκεια 70 λεπτών, και τις υπόλοιπες να «μοιάζουν» με επίσημη υποχρέωση, να διαρκούν 90 λεπτά και να λαμβάνουν χώρα στο Πράβετς της Βουλγαρίας.
filiko_apollon-170721.jpg.jpg

Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια ο Απόλλωνας είναι αήττητος, αλλά δεν έχει αναδειχθεί και νικητής, επίσης σε κάποια αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας του Γιάννη Πετράκη:

  • Ιωνικός – Απόλλων 2-2
  • Σεπτέμβρι Σόφιας – Απόλλων 2-2
  • Μπότεφ Βράτσα – Απόλλων 1-1
  • Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 0-0

Οι τέσσερις ισοπαλίες του αποτελούν προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο, και δεν δύναται μάλιστα να τεθούν σε σύγκριση με ανάλογα αποτελέσματά του, την τελευταία πενταετία, όσο αφορά το πρωτάθλημα, μιας και αθροιστικά στην Super League, είχε φέρει μόλις μία ισοπαλία περισσότερη, σε δύο σεζόν!
5247522_1.jpg

Πρόκειται σαφώς για ένα οξύμωρο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς την «φύση» που διέπει τον Απόλλωνα, στα χρόνια παρουσίας του στην μεγάλη κατηγορία, ενώ και για τον Γιάννη Πετράκη, οι τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες αποτελούν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, μιας και κάτι ανάλογο έχει βιώσει μόλις τρεις φορές ακόμη στα 16 χρόνια που βρίσκεται στους προπονητικούς πάγκους!

Η τελευταία φορά μάλιστα που ο έμπειρος προπονητής αντίκρισε μία ομάδα του να μην κερδίζει, αλλά και να μην ηττάται για τέσσερα διαδοχικά ματς, έλαβε χώρα το 2017, όντας προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, και πλέον έμελλε να το πραγματοποιήσει με τη νέα του ομάδα, την οποία έχει συναντήσει μόλις σε πέντε περιπτώσεις, και κανένα από τα παιχνίδια τους δεν έχει κριθεί με διαφορά μεγαλύτερης του ενός γκολ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης