Football Talk

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: «Είμαι περήφανος, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι»! (video)

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: «Είμαι περήφανος, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι»! (video)

Ευτυχισμένος ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης και την επικράτηση του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του, και στην «υποχρέωση» που διέπει τους Πειραιώτες.

Σχετικά Άρθρα

Σε πελάγη ευτυχίας «έπλεε» μετά το σφύριγμα της λήξης και την επισημοποίηση του πρώτου του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, το οποίο συνδυάστηκε και με σημαντική επικράτηση, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εντυπώσεις του από το παιχνίδι, και στο «πρέπει» που ακολουθεί τον Ολυμπιακό σε κάθε αναμέτρηση που συμμετέχει.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του Σέρβου κεντρικού αμυντικού:


«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σήμερα και κυρίως που η ομάδα νίκησε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα στο Μπακού», ανέφερε αρχικά για την πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και την πολυπόθητη πρόκριση.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει, απόψε είχαμε πολλά προβλήματα και πολύ νέοι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν, πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί».

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης