Football Talk

Ανσαριφάρντ: «Θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ» (video)

Ανσαριφάρντ: «Θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ» (video)
Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί διαφορετική στη ρεβάνς με τη Βελέζ τόνισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην συνέντευξη Τύπου.
Σχετικά Άρθρα

Σίγουρος πως η εικόνα της ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου αγώνα, όπου έχασε από τη Βελέζ, παρουσιάστηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εν όψει της ρεβάνς για τον β’ προκριματικό του Europa Conference League στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κρισιμότητα του αγώνα της Πέμπτης:

«Πέρσι υπήρχαν πολλά προβλήματα και πολλά λάθη, από όλους. Κι από μας τους ποδοσφαιριστές και από το κλαμπ, ίσως και από το πρόγραμμα… Όλα αυτά προκάλεσαν μια κακή σεζόν και κακή εικόνα. Όμως τώρα αντιμετωπίζουμε μια νέα σεζόν, έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και εκεί εστιάζουμε. Ό,τι αφορά στην περσινή ή την προπέρσινη σεζόν, δεν έχει σημασία. Το θετικό είναι πως ο κόσμος μας θα είναι εκεί. Σας διαβεβαιώνω πως όλοι είμαστε πανέτοιμοι και θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ».

Για την πιθανότητα να παίξει μαζί με τον Αραούχο:

«Ως παίκτες έχουμε ευθύνη να δουλεύουμε για την ομάδα και να τη βοηθάμε. Κάποιες φορές λειτουργεί και όλοι λένε καλά λόγια, άλλες όχι και υπάρχει το αντίθετο. Ο Σέρχιο είναι φανταστικό παιδί και παίκτης. Είμαστε εδώ και οι δύο για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Με ή χωρίς εμένα ή τον Αραούχο, δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος συνεργάζεται με ποιον, σημασία έχει να κερδίσουμε. Τίποτε άλλο».

Για το ακυρωθέν γκολ στο πρώτο παιχνίδι και αν το σκέφτεται ακόμη:

«Ό,τι αφορά στο πρώτο παιχνίδι το έχουμε ξεχάσει. Τόσο για μας όσο και για τη διαιτησία. Έγιναν λάθη και από μας και από τη διαιτησία. Ήμασταν σε μια κακή μέρα και εστιάζουμε στον επαναληπτικό».




www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης