Football Talk

Live: Άρης-Αστάνα 2-1 (Τέλος)

Live: Άρης-Αστάνα 2-1 (Τέλος)

Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς, καλείται ο Άρης κόντρα στην Αστάνα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το «BN Sports» και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρουν live ότι συμβαίνει στην αναμέτρηση του ελληνικού συλλόγου, με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30.

Τέλος Αγώνα...

Αποκλεισμός για τον Άρη παρά τη νίκη με 2-1, λόγω του εις βάρους του 2-0 από το πρώτο ματς.

120ο λεπτό: Γκολ η Αστάνα... Οι Καζάκοι καταφέρνουν στο 120' να βρουν το γκολ που έψαχναν με τον Μπίτρι, ο οποίος με κεφαλιά νικάει τον Ντένις και στέλνει την Αστάνα στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference

114ο λεπτό:
Ο Άρης αγγίζει την απόλυτη ανατροπή αλλά ο Ζαρίτσκι δεν το επιτρέπει. Ο Μπεναλουάν πιάνει την κεφαλιά από το κόρνερ του Γκάμα και ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία. Μάλιστα, επενέβει και το ριμπάουντ του Σάσα.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου παράτασης

Τέλος πρώτο ημίχρονο παρατάσης!

101ο λεπτό:
Η απάντηση του Άρη ήρθε άμεσα. Ο Μπρούνο Γκάμα έβγαλε μόνο του τον Μάνο με τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως η εκτέλεση του, σταμάτησε στο αριστερό του πόδι, με το 2-0 να παραμένει. Τρέλος ρυθμός σε αυτά τα τρία λεπτά.


100ο λεπτό:
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την παράταση με την Αστάνα. Ο Ντένις πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Αϊμπέτοφ και κράτησε το μηδέν στην εστία του.


Έναρξη παράτασης

Τέλος κανονικής διάρκειας! Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και πλέον, πάμε σε παράταση

85ο λεπτό: Κόκκινη κάρτα
για τον Ματέο Γκαρσία του Άρη. Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη της Αστάνα και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Έντονες διαμαρτυρίες από τους "κίτρινους"


78ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Άρη! Μετά από τόσες τελικές, ο Άρης εκμεταλλεύεται και πάλι στημένη φάση, πετυχαίνοντας το 2-0 στο 78ο λεπτό. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λούκας Σάσα πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου! Ένα γκολ μακριά από την πρόκριση ο Άρης.


72ο λεπτό:
Παραλίγο να "παγώσει" το Βικελίδης η Αστάνα με τον Εουτζέριο. Ο εξτρέμ των Καζάκων βγήκε στην πλάτη της άμυνας, εκτέλεσε από πλάγια θέση όμως ο Ντένις απέκρουσε με απίστευτο τρόπο και διατήρησε το μηδέν στην εστία του


66ο λεπτό:
Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, με τον Νεπογκόντοφ να δείχνει και πάλι την τρομερή ποιότητά του. Ο Μπερτόγλιο έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-0.

59ο λεπτό:
Ακόμη μία ευκαιρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μπρούνο Γκάμα πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, εκτέλεσε με το δεξί (μπορούσε να δώσει στον αμαρκάριστο Μάνο), όμως το σουτ πέρασε άουτ.
>

53ο λεπτό:
Πρώτη τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη, με τον Μαντσίνι. Ο νεαρός άσος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια των Καζάκων.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ημίχρονο!

36ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Άρη! Ο Λέισμαν πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, ο πορτιέρο της Αστάνα απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο, όμως εκεί ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για τους "κίτρινους"!


31ο λεπτό:
Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τον Άρη, αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Έλληνας επιθετικός βγήκε στην επίθεση, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Νεπογκόντοφ απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ, με το 0-0 να παραμένει.


25ο λεπτό
: Ο Άρης έχει μείνει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορεί να πατήσει περιοχή, με την Αστάνα να κρατάει σφικτά την αμυντική της γραμμής. Πάντως, οι "κίτρινοι" δείχνουν αποφασισμένοι να βρουν το πολυπόθητο γκολ, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

Η Κουόπιο ήταν η νικήτρια στο άλλο ματς και θα είναι η αντίπαλος του Άρη, εφόσον καταφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να περάσει από την Αστάνα!

4ο λεπτό:
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Οι "κίτρινοι" απείλησαν αρχικά με συρτό σουτ του Ματίγια, κερδίζοντας κόρνερ, από το οποίο προήλθε η κεφαλιά του Λέισμαν.


Έναρξη αγώνα!


Ταυτόχρονα, ο Άρης, κοιτάει και το παιχνίδι της Βόρσκλα Πολτάβα με την Κουόπιο, καθώς ο νικητής του ζευγαριού, θα αγωνιστεί με τον νικητή της αναμέτρησης του ελληνικού συλλόγου. Το ματς έχει πάει στην παράταση, όπου η Κουόπιο προηγείται με 3-2.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι, μία εβδομάδα πριν, η Αστάνα επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Τομάσοφ και έβαλε δύσκολα στους "κίτρινους". Μάλιστα, ο Άρης είχε κάποιες τελικές προσπάθειες, όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ.


Βίντεο από την στιγμή της άφιξης των ποδοσφαιριστών του Άρη, υπό τις επευφημίες των οπαδών των "κιτρίνων".



Όσο για την Αστάνα, προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων του προηγούμενου αγώνα, Μαρίν Τομάσοφ ανέβασε ξαφνικά πυρετό και τέθηκε εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι. Μάλιστα, ο έμπειρος εξτρέμ ήταν κανονικά στην εντεκάδα, με τον Μπετσιράι να παίρνει τη θέση του. Από εκεί και πέρα, η έντεκα έκλεκτοι του Αντρέι Τιχόνοφ είναι οι ΝεπογκόντοφΜπίτι, Τομάσεβιτς, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Τσουπέρκα, Κουάτ, Εμπόνγκ, Εουτζέριο και Μπαρσεγκιάν.

Έχει γίνει γνωστή η εντεκάδα του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει προχωρήσει σε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο Ντένις θα υπερασπιστεί την εστία των "κιτρίνων", με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Εμάνουελ Σάκιτς, Γιοχάν Μπεναλουάν, Λέισμαν. Στον άξονα, ο Χαβιέρ Ματίγια θα είναι δίπλα στον Λούκας Σάσα ενώ οι Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα θα είναι στα εξτρέμ. Στην κορυφή θα είναι ο Δημήτρης Μάνος

aris-fc_201702.jpg
Καλησπέρα σας! Το "BN Sports" και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρει όσα θα συμβούν στη μάχη του Άρη κόντρα στην Αστάνα για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης