Football Talk

Kλείνει στην Μάντσεστερ Σίτι ή ανανεώνει με την Άστον Βίλα ο Τζακ Γκρίλις, μέχρι την επόμενη εβδομάδα!

Kλείνει στην Μάντσεστερ Σίτι ή ανανεώνει με την Άστον Βίλα ο Τζακ Γκρίλις, μέχρι την επόμενη εβδομάδα!

Τελεσίγραφο φαίνεται πως έχει μεταβιβάσει στην Μάντσεστερ Σίτι η Άστον Βίλα, η οποία αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους «πολίτες», πράγμα ιδιαίτερα πιθανό, θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον αρχηγό της!

Σχετικά Άρθρα

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει, το ζήτημα της μεταγραφής ή της παραμονής του Τζακ Γκρίλις, στην Μάντσεστερ Σίτι ή την Άστον Βίλα αντίστοιχα, με τη νυν ομάδα του να δίνει διορία μίας εβδομάδας στους «πολίτες» για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του.

Ο Τζακ Γκρίλις άλλωστε έχει συμφωνήσει, η Σίτι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα ζήτημα με τα εργομετρικά του ποδοσφαιριστή, και πλέον αυτό που απομένει είναι να «δώσουν τα χέρια» οι δύο πλευρές, πράγμα που φαίνεται πως αναμένεται να συμβεί έναντι 100 εκατομμυρίων, με τους «Χωριάτες» σαφώς να θέλουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οικονομικά.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Γκρίλις θα παραμείνει αρχηγός της Άστον Βίλα, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του και η συνύπαρξή του με τον Μπουεντία θα αποτελέσει γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης