Football Talk

Στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού ο Σπιριντόνοβιτς

Στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού ο Σπιριντόνοβιτς

Την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς με τη μορφή δανεισμού για την σεζόν που ξεκινάει ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος

Σχετικά Άρθρα

Επίσημη είναι, πλέον, η μετάβαση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ατρόμητο, αφού η ομάδα του Περιστερίου προχώρησε σε ανακοίνωση του δανεισμού του για τη σεζόν 2021/22.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα για τη σεζόν 2021/22. O 27χρονος (13/10/1993) Αυστριακός μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια και επανέρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ομάδας μας, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου τη διετία 2017-19, με 13 γκολ και έξι ασίστ σε 54 εμφανίσεις.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα άρχισε την καριέρα του από την Αούστρια Βιέννης, συνέχισε στην Ιταλία με τη φανέλα των Βιτσέντσα και Μεσίνα και στη συνέχεια κατέγραψε γεμάτες σεζόν με τις Αντμίρα Βάκερ (2015-17, 54 εμφανίσεις-9 γκολ) και Πογκόν (2019/20, 24 εμφανίσεις-6 γκολ). Χάρη στις εμφανίσεις του στο πολωνικό πρωτάθλημα, ο Ερυθρός Αστέρας τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2020 και στο πρώτο μισό της σεζόν είχε συνολικά 24 εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ, αγωνιζόμενος τόσο στα προκριματικά του Champions League, όσο και στο Europa League».

Με τον Σπιριντόνοβιτς να προχωρά σε δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιτέλους μέλος του Ατρόμητου. Ήθελα πολύ να έρθω πίσω στην Ελλάδα και ειδικά στον Ατρόμητο. Θα αγωνιστώ για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και ξέρω το υψηλό επίπεδο του Ατρόμητου, ξέρω τον κόσμο του, ξέρω την έδρα του και ξέρω τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις που διαθέτει εδώ στο προπονητικό του κέντρο.

Ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε η προσέγγιση στους μάνατζέρ μου ήταν πολύ επαγγελματικός και ήθελα πολύ να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Tις τελευταίες μέρες μιλούσα κι εγώ συνεχώς με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή, Άνχελ Λόπεθ. Μου εξήγησαν απόλυτα το πλάνο που έχουν για μένα, μου εξήγησαν τους υψηλούς στόχους του φετινού Ατρόμητου κι όλα αυτά με έκαναν να θέλω ακόμα περισσότερο να έρθω στον Ατρόμητο. Πραγματικά ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο.

Παράλληλα, έχω προλάβει να δω τις μεταγραφές της ομάδας μας και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δικαιολογημένα ο πήχης έχει μπει ψηλά. Με τον κόσμο μας να επιστρέφει στο γήπεδο και με τις εικόνες που θυμάμαι από τα χρόνια που έπαιξα στην Ελλάδα, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και στο γήπεδό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης