Football Talk

Ελ Αραμπί: «Θα είναι τελικός για εμάς - Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί» (video)

Ελ Αραμπί: «Θα είναι τελικός για εμάς - Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί» (video)

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς μίλησε ο φορ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τρίτη (10/08, 21:00) από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντάς την σαν έναν τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πιθανότητα να ξεκινήσει αύριο και αν είναι έτοιμος μετά τα προβλήματα που υπήρξαν

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε προβλήματα εξαιτίας του κορωνοϊού. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε αρκετές δυσκολίες όπως είδαμε όλοι. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Για αύριο είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το γεγονός πως βοηθάει στον επιθετικό τομέα και με ασίστ που δίνει στους συμπαίκτες του

«Με ικανοποιεί να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάει ο καθένας από τη θέση του μέσα στο παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λουντογκόρετς, αν θέλει να έχει τύχη να προκριθεί μέσα στη Βουλγαρία

«Όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς, αφού θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Θα τα δώσουμε όλα και θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για το πότε εκτιμά πως θα ξεκινήσει να σκοράρει για τον Ολυμπιακό, αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν αυτό είχε συμβεί στα πλέι οφ του Champions League

«Το ελπίζω. Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Τα δύο προηγούμενα χρόνια βοήθησα την ομάδα να προκριθούμε. Θέλω και φέτος να βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League. Πληγωθήκαμε από τον ιό, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν είμαστε οι μοναδικοί που περνάμε τέτοια προβλήματα. Πρέπει όμως να τα ξεπερνάμε. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι ένα παιχνίδι πριν καταφέρουμε τον στόχο μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης